Gokwijzer

Scudamore's Super Stakes gokkast

Gokkast Scudamore's Super Stakes van NetEnt is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Als je zowel van paardenraces als gokkasten houdt, is dit echt een geweldige combinatie. Je ervaart de spanning van wedden op paarden en geniet tegelijkertijd van het plezier van spelen op een gokkast. De maximale winst die je kan behalen met 1 spin bedraagt 5000 keer je inzet. Naast de standardsymbolen 10, J, Q, K en A zijn er ook nog vier verschillende jockeys op hun paard.

Thema gokkast Scudamore's Super Stakes

Het thema van deze gokkast is dus paardenraces en wedden op paarden. Symbool staat achtvoudig winnaar jockey Peter Scudamore die onder andere zijn afbeelding aan dit spel geleverd heeft. Als je gokkast Scudamore's Super Stakes gaat spelen word je uitgenodigd om een dagje naar de racebaan te komen en ervaar je het plezier van paardenwedden vanuit je luie stoel. In deze gokkast zitten heel veel random wilds en er zijn ook nog twee extra features: de Bet Slip feature en de Peter's Classic Cup feature.

De extra features en bonussen bij gokkast Scudamore's Super Stakes

In het basisspel heb je de Random Wild feature en als die geactiveerd wordt komen er 2 tot 5 Wild-symbolen willekeurig op de rollen terecht. Een andere feature is de Bet Slip feature. Die verschijnt ook in het basisspel en biedt jou als speler de mogelijkheid om een wedbriefje te kopen. Je hebt dan de keuze uit vier inzetten die elk een bepaalde winst kunnen opleveren:

  • verzamel 11 wilds of scatters in 10 spins en je krijgt je inzet x5,85
  • verzamel 23 rode, groene of paarse jockeys in 20 spins en je krijgt je inzet x16,4
  • verzamel 46 blauwe jockeys in 40 spins en je krijgt je inzet x75
  • verzamel 92 Q of J royals in 80 spins en je krijgt je inzet x1242

Peter's Classic Cup feature

Deze feature is leuk als je dit spel speelt vanwege het paardenwedden. Het verschijnt als je op de rollen 1, 3 en 5 een scattersymbool krijgt. Je komt dan in een uitgebreid grid terecht met 5 rollen, 4 rijen en 32 winlijnen. Je moet dan een van de vier paarden uitkiezen waarmee je wilt spelen (of beter gezegd wedden). Als je dat gedaan hebt gaan de free spins lopen en elke keer als een jockey op de rollen verschijnt, wordt daarmee het betreffende paard in de race vooruitgezet. Hoe meer er van jouw jockey zijn, hoe sneller je loopt en je de race kunt winnen. Met veel euro's aan uitkering tot gevolg!

Scudamore's Super Stakes: een aanrader?

Op het eerste gezicht zijn de graphics nu niet direct je van het als je gokkast Scudamore's Super Stakes gaat spelen. Maar voor liefhebbers van paardenraces zal dat ook niet zo belangrijk zijn. Die willen vooral de spanning van het wedden op paarden beleven en dat kan in dit spel prima. Bovendien kun je het gokken zo spannend maken als je zelf wilt door meer risico te nemen in de bet slip feature!

Scudamore's Super Stakes gokkast