Gokwijzer

Secrets of Atlantis

Gokkast Secrets of Atlantis is een videoslot rondom de oude en onder water verdwenen stad Atlantis. Er zijn in totaal 5 rollen en 4 rijen die zorgen voor in totaal 40 winlijnen. Je kunt niet alleen winnen met een combinatie van links naar rechts over de rollen, maar ook met combinaties van rechts naar links. Dubbele winkansen dus!

Naast de graphics en de muziek zijn ook de gebruikte gokkastsymbolen bij gokkast Secrets of Atlantis helemaal in de stijl van de onderwaterstad. Denk daarbij aan zeedieren, een zeemeermin en allerlei parels, juwelen en edelstenen.

De extra features maken gokkast Secrets of Atlantis helemaal compleet. Het kan je flink wat extra euro's opleveren en daarnaast vergroten ze het speelplezier. Zo is er een Highlight feature die tijdens elke spin kan verschijnen. Als deze op de tweede, derde of vierde reel verschijnt, ontvang je een respin die voorzien is van een Colossal Symbol. De gehele reel 2, 3 en 4 zijn dan opgevuld met één groot symbool. Zo heb je snel een winnende combinatie te pakken. Verder is er ook nog een Nudge Wild-symbool in de vorm van een zeemeermin. Zij beslaat de hele rol, zelfs als er maar een klein stukje van haar zichtbaar is. Dan wordt de afbeelding namelijk automatisch over de hele rol doorgetrokken.

Op zoek naar een spannend videoslot met veel features en de mogelijkheid om ook van rechts naar links winnende combinaties te krijgen? Speel dan gokkast Secrets of Atlantis van NetEnt bij goksites en win mooie prijzen.

Secrets of Atlantis gokkast