Gokwijzer

Serengeti Kings

Reis met dit videoslot van NetEnt naar de eindeloze vlakten van het Afrikaanse continent. Serengeti Kings gokkast van NetEnt neemt je mee op een reis waar twee roofdieren centraal staan. Er zijn in dit spel Wild Substitutions, een Free Spins-ronde en drie koopopties met meerdere functies. Serengeti Kings is een videoslot met vijf rollen, vier rijen en 26 vaste betaallijnen. Winsten worden alleen toegekend voor drie tot vijf dezelfde symbolen op een lijn van links naar rechts. Het spel heeft een gemiddelde volatiliteit met een standaard-RTP van 96,2%. Koop je de laagste functie dan resulteert dat in een RTP van 96,10%, terwijl de twee anderen deze verhogen naar 96,70%.

Thema van Serengeti Kings: wildlife

De beelden zijn wat je kunt verwachten van een gokkast met een wildlife- en savannethema. Weelderig groen en verspreide acaciabomen: het landschap is dynamisch en verandert tussen dag en nacht op basis van welke roofdierspins actief zijn. Een typisch Afrikaanse muziekje is voorzien van natuurgeluiden en wordt af en toe onderbroken door roofdiergebrul.

Bonus features: top of flop?

Bij het spelen van de eerste spins op Serengeti Kings gokkast en het lezen van de spelregels hadden we nog het vermoeden dat NetEnt op een missie was om iets unieks te creëren. Onze mening is dat dat helaas niet gelukt is. Visueel maakt het spel echt wel indruk maar de gameplay zelf is ingewikkeld. De kern van het spel zijn de panter en de leeuw. Zij bepalen of je rollensafari in plezier of teleurstelling eindigt. Het spel is verdeeld in Lion Spins en Panther Spins, die elk 12 opeenvolgende spins duren. Je begint altijd met de eerste en eventuele Lion- of Panther-symbolen worden verzameld in een eigen teller aan de zijkant van het spelvenster. De standaardinstelling voor elke inzet is drie Lion-symbolen en nul Panther-symbolen.

Houd het kleine display bovenop de teller in de gaten, want dat toont de huidige voortgang naar de 12e spin. Vervolgens worden op de 12e Lion Spin alle verzamelde Lion-symbolen op willekeurige posities op de rollen geplaatst. Daarna verandert het landschap in de Panther Spins en wordt het proces herhaald. Vier uitkomsten zijn er mogelijk wanneer de willekeurige symboolverdeling is voltooid:

  • Lion of Panther wordt op een regulier symbool geplaatst: het symbool verandert in een Lion of Panther, op basis van welke spins actief zijn.
  • Lion wordt op Panther geplaatst of omgekeerd: er wordt een wild-symbool gemaakt
  • Lion wordt bovenop Lion of Wild geplaatst: bij elke gelegenheid wordt een x1-multiplier aan het symbool toegevoegd. Het wild-symbool heeft de overhand.
  • Panther wordt bovenop Panther of Wild geplaatst: bij elke gelegenheid wordt een x1-multiplier aan het symbool toegevoegd. Het wild-symbool heeft de overhand.

Zoals in het bovenstaande voorbeeld te zien is, kan het spel eindigen zonder winst. Als er winsten op een winlijn eindigen met multipliers, worden ze allemaal opgeteld en vermenigvuldigd met het totaal. De basisvermenigvuldiger is altijd x1 en elke multiplier op een gemarkeerd symbool wordt daaraan toegevoegd. Een Lion-symbool met x2 en x3, resulteert dit in: x1 + x2 + x3 = x6 vermenigvuldiger. Ben je nog steeds aan het lezen? Maak je dan klaar voor de hoofdact. Als je in één draai drie of meer scatters ergens op de rollen raakt, worden 12 gratis spins geactiveerd. Het aantal spins wordt bepaald door het aantal scatters:

  • 3 scatters: de ronde begint zonder leeuwen of pantersymbolen in de tellers.
  • 4 scatters: het aantal leeuwen en pantersymbolen op de teller wordt overgedragen naar de ronde.
  • 5 scatters: hetzelfde als bij vier scatters plus vijf symbolen worden toegevoegd aan elke teller.

Deze feature speelt dan de eerste 11 gratis spins zoals normaal, waarbij alle Lion- en Panther-symbolen opnieuw aan de teller worden toegevoegd en eventuele potentiële winsten worden verzameld. Bij de laatste gratis draai worden alle Lion- en Panther-symbolen vervolgens aan willekeurige posities op de rollen toegevoegd en worden dezelfde modificaties toegepast als ze op elkaar of op een wild-symbool landen.

Je kan bij dit spel ook nog een bonus functie kopen. Je hebt dan drie opties waar je een enkel bedrag kunt uitgeven om directe toegang tot de gratis spins te krijgen. Het vereiste bedrag voor de laatste twee opties is dynamisch omdat het is gebaseerd op het aantal Lion- en Panther-symbolen die momenteel op de tellers staan. Hoe meer je er hebt, hoe lucratiever de functie zou kunnen zijn en dus hoe hoger de prijs zal zijn.

Serengeti Kings gokkast gratis oefenen en spelen voor echt geld

Wil je ook de Serengeti Kings gokkast gaan spelen? Als het spel wilt begrijpen is dat denken we wel verstandig. Het is behoorlijk ingewikkeld en je begrijpt het vaak beter als je een gokkast al aan het spelen bent. Maar dan wil je liever niet dat je al echt euro’s in moet zetten. Vandaar dat de gratis versie van Serengeti Kings gokkast spelen dan slim is.

Gokwijzer over Serengeti Kings van NetEnt

We zijn niet zo heel erg te spreken over Serengeti Kings gokkast. De uitbetalingen van de normale gameplay zijn middelmatig omdat de volledige focus ligt op de laatste spins van elke Lion of Panther-reeks. Nu hoeft dat niet negatief te zijn, maar er komt in onze ogen toch wel iets te vaak een no-win resultaat. En dat gaat frustreren. De echte teleurstelling is de Free Spins Buy-functie. In onze ogen slaat die werkelijk nergens op. Achterwege laten dus!

Serengeti Kings gokkast