Gokwijzer

South Park

In South Park gokkast spelen de vrienden Cartman, Kenny, Kyle en Stan de hoofdrol, we zien ze niet alleen terug als rolsymbolen maar ook in de 3 bonusspellen en de diverse mini-features die de gokkast rijk is. Het spelen op South Park gokkast zal dan ook niet snel vervelen want het gaat natuurlijk gepaard met veel grove humor en grappige liedjes.

South Park bied een unieke spelbeleving die we op geen andere gokkast zijn tegengekomen, de vrienden hebben ieder een eigen bonusspel waarmee je soms grote geldprijzen kan winnen, Met de extra bonus spellen kun je bijvoorbeeld gratis spins winnen waaraan plakkende jokers zijn toegevoegd. De andere bonus spellen zijn in spelvorm, hier kun je punten en prijs verdubbelaars winnen. Terrance en Phillip, en Mr Hankey hebben ook een leuke rol in het geheel en komen terug in de mini-feature van de gokkast, hierbij worden er in het spel willekeurig symbolen in wilds veranderd zodat je lekker veel winlijn combinaties kunt winnen.

South Park videoslot is tot stand gekomen in een samenwerking tussen Net Entertainment en Digital Studio's, hierdoor is de slot volledig geanimeerd in originele stijl en hoor je de authentieke geluiden uit de comedy serie.

South Park gokkast