Gokwijzer

Sparks

Sparks is een videoslot dat ontwikkeld is door het welbekende Netent. Een gokspel van deze aanbieder belooft altijd een ware sensatie te zijn. Geniet van neongekleurde slotsymbolen en kies vooraf voor de methode waarop je wilt spelen: One Way Win of Two Way Win. In de eerste variant lopen de winlijnen alleen van links naar rechts, terwijl je bij de Two Way Win ook van rechts naar links winsten kan behalen. Extra kansen op euro's dus!

Sparks videoslot beschikt over vijf rollen, drie rijen en je kunt op maximaal twintig winlijnen spelen. Er zijn een Wild en een Expanding Cloning Wild. De Wild ken je vast al van andere videoslots en kan de vorm aannemen van alle andere symbolen in het spel. Ook een Expanding Wild zal misschien bekend bij je zijn: deze Wild breidt zich ook naar boven of naar onderen uit. Wat zo bijzonder is aan de Sparks Expanding Cloning Wild is dat de symbolen links en rechts naast de Wild hetzelfde zijn, zodat je direct al veel winnende combinaties hebt.

In navolging van Neon Staxx heeft Netent ook bij videoslot Sparks weer gebruikgemaakt van neonkleuren: fel roze, groen en blauw. De symbolen zelf zijn een soort geometrische figuren en als je een grote winst behaalt (een zogenaamde Big Win) dan zie je op je scherm allerlei sprankelende blauwe sterretjes die naar beneden vallen. Alles bij videoslot Sparks ziet er geweldig uit en gecombineerd met de goede speelbaarheid en de extra winkansen is Sparks dan ook een echte aanrader op het gebied van videoslots.

Sparks gokkast