Gokwijzer

Spinata Grande

De Spinata Grande gokkast is ontwikkeld door NetEnt en staat bol van draaiende piñatas op de rollen en beschikt daarnaast over allerlei andere feestelijke features. De welbekende piñata is waar dit spel helemaal om draait: een kleurrijke zelfgemaakte bal vol snoep die kinderen geblinddoekt en met een lange stok op hun verjaardag kapot mogen slaan. De piñata is afkomstig uit Mexico en dit online videoslot ademt dan ook de gezellige Mexicaanse sfeer uit.

Spinata Grande beschikt over 5 rollen, 4 rijen en met maximaal 40 lijnen heb je enorm veel kansen op winnende combinaties. Belangrijke features van de videoslot zijn Colossal Symbols, een mini-slot feature en Colossal Wild in free spins. Elk symbool beschikt over een Colossal-versie die of 2x2 of 3x3 symbolen groot is. Heb je free spins gewonnen? Dan laten de Colossal Wild-symbolen de rollen denderen! Verschijnt er een Colossal Bonus-symbool dan verandert het in een mini-slot waarmee je munten kunt winnen en kans hebt op free spins.

Het spelen op de gokkast Spinata Grande is één groot feest met snoep, confetti en piñatas in de vorm van dieren in de meest vrolijke kleurtjes. Als er speciale features geactiveerd worden in het spel, gebeurt dat ook met een klap van een stok: precies zoals de jarige kinderen dat in het echt doen bij hun kleurrijke bal vol snoepgoed.

Spinata Grande gokkast