Gokwijzer

Spinsane gokkast

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen: zo heel geweldig vinden we gokkast Spinsane van NetEnt niet. Misschien dat dat te maken heeft met wat we gewend zijn van NetEnt: qua graphics, thema en speelbaarheid is deze gokkast gewoon minder dan je bij NetEnt mag verwachten. Dit videoslot heeft 5 rollen en 3 rijen en het aantal winlijnen bedraagt 27 stuks. Het thema van gokkast Spinsane is wolven, maar we hebben nog geen idee wat dat met de naam van de kast te maken heeft. Opvallend is ook dat er heel veel lege ruimtes zijn op de rollen. Het lijkt erop dat de lagere symbolen zoals de 10, J, Q, K en A hier volledig achterwege gelaten zijn. Naast de Wild en de Scatter zijn de overige symbolen hier een wolvenkop, een wolvenklauw en een wolventand, die ook nog kunnen verschijnen met wolvenkrassen eroverheen (en waardoor ze een hogere waarde hebben). Het uitbetalingspercentage is 96,26% en je kunt per spin minimaal 10 cent en maximaal 500 euro inzetten. De variantie van de kast is gemiddeld tot hoog.

Extra features bij gokkast Spinsane

Zo heel veel extra's is er ook niet aan bonusgames te beleven bij gokkast Spinsane. Je hebt de Wild-symbolen die als Overlay Wild kunnen verschijnen (complete rol bedekt met Wilds). En er zijn Scattersymbolen: bij minimaal 5 Scatters kom je in de free spins ronde terecht. Daarbij krijg je bij elke spin minimaal 1 Overlay Wild willekeurig op een rol en elke extra Scatter levert je weer een extra vrije ronde op.

Conclusie over gokkast Spinsane

Wij zijn dus niet zo weg van gokkast Spinsane en dat heeft alles te maken met de uitstraling van de kast en de beperkte mogelijkheden. Het enige positieve zijn de gemiddeld wat hogere pay-outs met de mogelijkheid van een maximale winst van 5000 per spin.

Spinsane gokkast