Gokwijzer

Super Striker

Super Striker gokkast is een videoslot met 3 rollen en 5 winlijnen en ontwikkeld door NetEnt. Op deze kast met een voetbalthema speel je vanaf slechts 10 cent per draai op elk denkbaar device. Er is een gratis spins-functie met meerdere niveaus en een gouden multiplier-functie waarbij multipliers 10x kunnen bereiken. En vergeet de Bet Slip-functie niet waarbij je de frequentie van een symbool in een aantal spins voorspelt om een vermenigvuldiger tot 815x je inzet te winnen. Dit spel is een mooie combinatie van een gokkast en sportwedden.

Voetbalthema bij Super Striker gokkast

Super Striker gokkast wordt gespeeld op een 3x3 grid met slechts 5 winlijnen. Als je kijkt naar de variantie dan is die bij Super Striker gokkast hoog te noemen - dit betekent veel kleine winsten gedurende het spel. De grotere winsten moeten komen van de Golden Multiplier-functie tijdens de gratis spins. De maximale winst is 5.000 x je inzet, wat hoog is voor een gokkast met voetbalthema. Super Striker heeft afbeeldingen in cartoon-stijl en tijdens het spelen zie je een voetbalveld op de achtergrond. Het spel geeft grafisch een beetje een retro-gevoel en doet denken aan een verouderd voetbalcomputerspel. De symbolen op de rollen zijn onder andere Goal, Dubbel Goal en Treble Goal. Er zijn ook rode voetbalschoenen, gouden voetbalschoenen, een superspits en een gouden speler die een medaille kust. Dit laatste is het best uitbetalende symbool, aangezien 3 op een winlijn je 100x je inzet uitbetaalt. Het volgende waardevolle symbool is de superspits die 10x je inzet betaalt (bij 3 op een winlijn). Er zijn in het spel 2 soorten scatters - de voetbalscatter en de gouden voetbalscatter die je winsten en bonusfuncties geven (meer info volgt hieronder). Vreemd genoeg is er geen wild-symbool in het spel te bekennen.

Diverse bonus features en extra’s

Super Striker gokkast wordt geleverd met 3 bonusfuncties. Er is de gratis spins-functie waarbij je begint met 3 gratis spins. Elke gouden voetbalscatter zet de teller van de gratis spins terug. Ze worden ook geleverd met inzetvermenigvuldigers. Er is ook nog een weddenschapsfunctie waarbij het gaat om het voorspellen van de frequentie van symbolen die in een bepaald aantal spins verschijnen en waarmee je een multiplierprijs kunt winnen.

Nog iets meer uitleg over de free spins. Die speel je als je 3 voetbal scattersymbolen of 1 gouden voetbal scatter krijgt en 2 voetbal scatters ergens op de rollen in het basisspel. Je begint met 3 gratis spins. Hier zijn er 5 verschillende niveaus met een toenemende multiplier. Bij elke gratis spin kunnen alleen gouden voetbal-scattersymbolen op de rollen landen. Wanneer er 1 verschijnt, wordt het aantal gratis spins gereset naar 3. Elk van hen krijgt een willekeurige vermenigvuldiger tussen 1x en 50x. Wanneer je het hele gebied vult met gouden voetbalscatters, ga je naar het volgende niveau. Elke keer dat je een niveau vooruitgaat, win je een bedrag dat gelijk is aan alle vermenigvuldigers van de gouden voetbalscatters. Dit bedrag is ook onderhevig aan de multiplier voor dat specifieke niveau - dit staat bekend als de Golden Multiplier-functie en die kan maximaal oplopen tot x10.

Super Striker gokkast gratis oefenen

Wil je ook op deze Super Striker gokkast gaan spelen? Probeer dan vooral eerst de gratis variant van dit spel uit. Pas als je het complete spel goed snapt is het verstandig om eigen geld in te gaan zetten. Daarna kun je verder gaan met het voor echt geld spelen van deze Super Striker gokkast.

Gokwijzer over Super Striker van NetEnt

De Super Striker gokkast is eerlijk gezegd niet de beste game om naar te kijken. NetEnt had echt wat meer kunnen doen aan de graphics (of zou het echt bewust op deze manier gedaan zijn?). De functie Free Spins kan echter tot wel 5.000 x je inzet uitbetalen bij elke gratis draai vanwege de 10x vermenigvuldiger in niveau 5. De Bet Slip-functie is eerder gezien bij gokkasten, maar de maximale winst is 815 x inzet. Heel eerlijk? Het is al het gedoe niet waard. Meestal krijg je niet het aantal symbolen waar je voor kiest, vooral als het een symbool met een hogere waarde is. Maar goed, eigenlijk zijn de meeste slots met een voetbalthema meestal vrij flauw en in dat opzicht doet Super Striker het misschien toch nog wel iets beter dan de meeste anderen. Maar of dat genoeg is voor jou, moet je zelf maar even uitzoeken tijdens het spelen.

Super Striker gokkast