Gokwijzer

Temple of Nudges gokkast

Gokkast Temple of Nudges van NetEnt is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 243 winlijnen die op goksites gespeeld kan worden. Hier draait alles om het behalen van nudges en re-spins. De graphics zijn prima, maar dit is wel een vrij basic videoslot. Er zijn bijvoorbeeld geen extra features of bonusgames in dit spel aanwezig. Je moet het hier echt hebben van de 243 winlijnen en de nudges en re-spins die regelmatig verschijnen. Daarmee kun je met één spin behoorlijke winsten behalen.

Gokkast Temple of Nudges: thema en symbolen

Als je al een thema wilt benoemen voor gokkast Temple of Nudges dan komen oude Amerikaanse beschavingen denk ik het beste in de buurt. Een stenen tempel, aan de zijkanten slangen en als de rollen draaien hoor je het geluid van de jungle in de muziek doorklinken. Wat opvalt is dat de waarde van de symbolen hier wel erg laag is. Er zijn een soort in steen gebeeldhouwde symbolen waaronder slangen, tempels, vogels, zonnen, apen, luiaards, miereneters en jaguars. Die laatste levert het meest op, maar op een winlijn met 5 symbolen betaalt dat maar 0,36 keer uit. Dat komt vooral omdat je door de nudges en de re-spins vaak meerdere winsten achter elkaar behaalt op een en dezelfde spin.

Geen bonussen en free spins bij gokkast Temple of Nudges

Wat veel spelers jammer zullen vinden: er zijn hier geen scatter-symbolen, geen wilds en ook geen extra features of bonusgames. Het spel is wat het is. De nudge feature zorgt er dan wel weer voor dat bij elke keer als je een combinatie van minimaal drie symbolen op een winlijn hebt er een soort kettingreactie plaatsvindt en de symbolen 1 plekje naar beneden vallen. Heb je dan weer prijs, dan nudgen de rollen weer verder. Dat kan uiteindelijk dus toch voor een flinke opbrengst zorgen.

Temple of Nudges: een aanrader?

Je begrijpt het al waarschijnlijk: in de basis is gokkast Temple of Nudges een prima kast met veel winstmogelijkheden. De winst per spin is misschien wat minder hoog, maar je kunt wel vaak meerdere wins achter elkaar krijgen door de Nudge-feature. Ben je een liefhebber van bonusgames, dan moet je weg blijven van dit spel.

Temple of Nudges gokkast