Gokwijzer

The invisible man

The invisible man gokkast is de slotrelease van Net Entertainment bekend van de sciencefictionfilm uit 1933 van Universal Studio's. In het filmverhaal gaat de politie op zoek naar de onzichtbare man wat op de gokkast erg leuk is toegepast in de verschillende functies.

The invisible man slot heeft een win both ways feature, waardoor alle winsten van links naar rechts, en van rechts naar links tellen. De walking wilds verplaatsen zich horizontaal over de rollen en activeren respins zolang er wilds op de rollen zichtbaar zijn, wanneer het wildsymbool van de onzichtbare man en de politie elkaar kruisen op de rollen win je de free spins bonus.

Tijdens free spins kunnen de 2 andere bonusfeatures gewonnen worden. De Police spins worden gespeeld met 3 gratis speelrondes waarbij 5 burning wilds willekeurig op de rollen worden geplaatst, deze bonusronde kan je veel geld opleveren. Je kan ook de Griffin's Rage bonus winnen, dit is een soort pick and klik bonusspel waarbij je munten en multipliers moet verzamelen.

The invisible man is één van de Netent casino videoslots die een bekend filmthema heeft, eerder zagen we het inmiddels populaire Frankensteinspel en Scarface gokkast verschijnen die ook te spelen zijn bij verschillende goede goksites.

The invisible man gokkast