Gokwijzer

The Phantom's curse

Phantom's curse Gokkast is een slot uit de Universal Monsters reeks van NetEnt, een gokkast die volledig in het teken staat van het verhaal van de musical the Phantom of the Opera. Er zijn in totaal 5 rollen, 4 rijen en 40 winlijnen op deze gokkast. De muziek en bijbehorende graphics zijn verbluffend en zijn alleen daarom al het spelen van deze gokkast meer dan waard. Opvallend is dat je winnende combinaties op de rollen kunt hebben van links naar rechts én van rechts naar links. Dubbele kansen dus!

Met de pick and click feature kun je bij gokkast Phantom's curse uit rozen en spiegels kiezen waar je tot wel 36 keer je inzet kunt terugwinnen. Bij de Masked Phantom re-spin feature blijven de Stacked Phantom en Stacked Mask symbolen sticky en leveren 1 gratis re-spin op. Uiteindelijk wil je het liefst terecht komen in de free spins modus, omdat daar het meeste geld te winnen is. Je komt er terecht als er drie scatter-symbolen op de rollen verschijnen. De Phantom-symbolen tellen daar als Wilds, zodat je nog meer winstkansen hebt. Let wel op: elke keer als je een Wild hebt, wordt er een touw doorgesneden totdat de kroonluchter valt. Op dat moment is de free spin feature ten einde.

Naast alle prachtige operamuziek gaat het bij gokkast de Phantom's curse vooral dus om de extra features. Het kan je flinke extra winsten opleveren. Veel speelplezier gewenst!

The Phantom's curse gokkast