Gokwijzer

Trollpot 5000

NetEnt pakt weer uit met de Trollpot 5000 gokkast: een videoslot dat waarschijnlijk in het begin van de zomer van 2020 bij de beste online casino's zal verschijnen. Trollpot 5000 is ingesteld om een kleurrijke, feelgood slotvibe te bieden die nieuwe en ervaren spelers op het puntje van hun stoel zal zetten. Maak je klaar voor een echte traktatie met dit videoslot dat de uitstraling heeft van een oude vertrouwde gokkast. De minimale inzet voor Trollpot 5000 is €0,20 en de maximale inzet bedraagt €1000. Dit zorgt ervoor dat spelers met zowel een hoog als een laag speelbudget allemaal kunnen genieten van dit gokspel. De Return to Player (RTP) ofwel het uitbetalingspercentage bedraagt 96,16%.

Thema van Trollpot 5000: old school fruitautomaat

Aangezien Trollpot 5000 gokkast op het moment van schrijven nog niet is uitgebracht, kunnen we vooralsnog alleen maar speculeren over de functies die NetEnt naar deze old school fruitautomaat met moderne features heeft gebracht. Toch zijn er wel een aantal dingen die we zeker weten. Deze gokkast wordt in elk geval een videoslot met drie rollen en drie rijen. De kast zit verder boordevol spannende bonussen, waaronder Multiplier Wilds, de lucratieve Nudge Feature en maar liefst drie jackpots.

Bonusgames en andere extra’s

Je speelt Trollpot 5000 gokkast op slechts één enkele winlijn met verschillende inzet- en muntwaarden. Een van de meest opwindende vooruitzichten is het behalen van achtereenvolgende overwinningen dankzij de Nudge-functie waarmee je contant geld kunt blijven verzamelen terwijl de rollen blijven draaien. Zo ontstaan er steeds meer winnende combinaties. Elke keer dat een winnende combinatie op de rollen verschijnt, wordt de Nudge geactiveerd. Als na een winst het bovenste symbool op de eerste rol hetzelfde is als het winnende symbool op de winlijn, schuift de eerste rol één symbool naar beneden en wordt opnieuw een overwinning toegekend.

Multiplier Wilds kunnen worden vervangen door alle symbolen behalve de begeerde Arrow Up- en Jackpot-symbolen, waarbij één Multiplier Wild op de winnende inzetlijn je winst verdubbelt. Hoe meer hoe beter hier, met de maximale drie Multiplier Wilds die je x8 keer je winnende totaal geven!

Drie jackpots - de mini, de midi en de mega - houden je scherp als je op zoek bent naar een grote uitbetaling. Bereid je voor op enorme sommen geld als je erin slaagt om drie mega jackpot-symbolen te in beeld te krijgen en win dan tot 10.000x je inzet!

Trollpot 5000 gokkast gratis oefenen

Wil je ook aan de slag op deze Trollpot 5000 gokkast? Probeer dan eerst de gratis versie van Trollpot 5000 zodat je het spel van voor tot achter snapt. Iets wat niet zo heel veel tijd zal kosten overigens want in de basis heeft deze gokkast een vrij eenvoudige gameplay. Als je dan eenmaal het complete spel begrijpt, kun je voor echt geld gaan spelen op deze gokkast.

Gokwijzer over Trollpot 5000 van NetEnt

Hoewel we ons volledige oordeel over Trollpot 5000 gokkast van Netent nog niet kunnen geven tot het spel zijn officiële release gehad heeft, zijn we van mening dat NetEnt hier wellicht een topkast in handen heeft. De eenvoud van het spel met slechts één winlijn en de vertrouwde speelbaarheid zouden het een echte hit moeten kunnen maken. Kom in de zomer zeker terug om de complete review van Trollpot 5000 te kunnen lezen.

Trollpot 5000 gokkast