Gokwijzer

Turn Your Fortune

Gokkast Turn Your Fortune van NetEnt is een videoslot met 5 rollen, 4 rijen en een maximale winst per inzet van 2000 munten. Toegegeven: het geheel doet op het eerste gezicht een beetje oubollig aan maar de grote gouden cilinder links van het grid maakt wel meteen nieuwsgierig. Daarop zien we oplopende getallen en een x20 aan de bovenkant, wat alles doet vermoeden dat je winsten hier flink op kunnen lopen.

Thema gokkast Turn Your Fortune

Het thema van deze gokkast is precies datgene wat de naam al zegt: je geluk om laten draaien. Op deze kast gaat dat door het draaien van een sleutel in de cilinder, waarna je een trapje hoger klimt. De gebruikte symbolen zijn de welbekende 10, J, Q, K en A (lage opbrengsten) en daarnaast nog allerlei edelstenen met daarin een dier die hogere winsten op kunnen leveren. Zo zijn er een schildpad, uil, leeuw, slang en slak. Er is verder ook nog een Wild-symbool die alle andere symbolen kan aannemen, behalve de scatter, het sleutelsymbool en het +10 symbool.

Re-spins en free spins bij gokkast Turn Your Fortune

Is het qua graphics misschien niet helemaal je van het, deze kast moet het ook vooral van de re-spins en free spins hebben. Daar zijn de grotere winsten te behalen.

Allereerst de Fortune re-spins: daarvoor moet je in het basisspel 2 scattersymbolen draaien op de rollen 1, 3 en 5. Vervolgens wordt links de gouden cilinder geactiveerd. Daarop zijn vijf niveaus van munten en om hogerop te komen moet je de Fortune Wins meter vullen. Je moet daarvoor het gevraagde symbool op de rollen hebben, het symbool dat bepaald is op het moment dat de bonus werd geactiveerd. Bij vijf stuks ga je een niveau omhoog. Krijg je ook nog een sleutel op rol 5 erbij, dan worden je winsten verhoogd die je kan halen op de cilinder. De feature is ten einde als er geen benodigde symbolen meer op de rollen landen of als er maximaal 20 symbolen zijn verzameld.

Dan nog de free spin feature: die lijkt wat op de re-spin feature maar je moet hiervoor 3 scattersymbolen draaien. Je krijgt dan een bonuswiel met drie verschillende delen: eentje voor het aantal free spins, eentje voor het symbool dat je nodig hebt en eentje die bepaalt op welk niveau je start. Je hebt hier wel steeds 20 symbolen nodig om een niveau hoger te komen maar er is dan ook een +10 collectable symbool op reel 2 die aan de meter meteen 10 stuks toevoegt.

Turn Your Fortune: een aanrader?

Op het eerste gezicht waren we niet zo te spreken over de aanblik van deze gokkast. En ook de wat lagere pay-outs in het basisspel deden ons niet direct springen van vreugde. Toch blijkt dat de bonusgames echt wel de moeite waard zijn en dat daar ook best flinke winsten te behalen zijn. Probeer het gewoon zelf eens uit of gokkast Turn Your Fortune iets voor jou is.

Turn Your Fortune gokkast