Gokwijzer

Twin Spin Deluxe

Ken je gokkast Twin Spin? NetEnt heeft een opvolger ontwikkeld voor deze populaire kast, genaamd Twin Spin Deluxe. Gokkast Twin Spin Deluxe bestaat uit een grid met 5 rollen en 6 rijen, zodat er in totaal 30 symbolen tegelijkertijd op het speelveld aanwezig kunnen zijn. De maximale winst (waarbij alle symbolen hetzelfde zijn en het ook nog eens om het hoogste symbool gaat) is 100.000 munten.

Maar hoe krijg je nu zo veel mogelijk dezelfde symbolen bij Twin Spin Deluxe? Het mooie is dat dit spel gebruikmaakt van Cluster Pays. De symbolen hoeven niet van links naar echts te lopen: zolang ze maar verbonden zijn met elkaar (horizontaal en verticaal) en het er minimaal 9 aan een stuk zijn, dan heb je prijs. Om de kans op een grote groep dezelfde symbolen nog groter te maken, zijn er ook Synchronised Reels. Dat houdt in dat er steeds twee tot maximaal 5 rollen met daarop precies dezelfde symbolen naast elkaar draaien.

Is gokkast Twin Spin Deluxe een aanrader om te spelen? Als je kans wil maken op veel dezelfde symbolen (en dus hoge prijzen) dan is deze gokkast zeker interessant. Ook het uitbetalingspercentage van 96,61% is prima. Maar houd je ook van bonus games en extra features? Helaas, die zijn bij gokkast Twin Spin Deluxe niet vertegenwoordigd.

Twin Spin Deluxe gokkast