Gokwijzer

Vegas Night Life

NetEnts Vegas Night Life gokkast, dat in de categorie ‘blingbling’ valt, is een van die spellen boordevol statussymbolen, dollartekens en tal van glimmende, duur uitziende items. Het spel heeft drie jackpots, waarvan één progressief, terwijl de andere twee kleine troostprijzen zijn. Het andere gouden trio in het spel zijn de bonus features: de Cash Stacker waar de jackpot kan worden gewonnen, evenals directe geldprijzen en gratis spins.

Vegas Night Life gokkast gaat letterlijk over geld en gokken

Het grid van Vegas Night Life gokkast met 5 rollen en 20 winlijnen is omgeven door glinsterende lichten in billboard-stijl, terwijl de achtergrond bestaat uit oriëntatiepunten van de Strip, zoals New York-New York en Parijs Las Vegas. De actie vindt 's nachts plaats; alles wordt verlicht in lichtblauw, paars en roze. De afbeeldingen die op de achtergrond worden gebruikt, zijn goed. De symbolen zelf zijn onderverdeeld in twee categorieën: laagbetaalde kaartsoorten (ruiten, harten, schoppen, klaveren) en hoogbetaalde consumptiegoederen. Van laag naar hoog zijn champagne, een smaragdgroene ring, een paarse Rolex en een sportwagen. Die is 5 - 15 keer de inzet waard voor een volledige rij van vijf dezelfde. Het jazzy uitziende wild-symbool heeft dezelfde waarde als de auto, maar kan ook andere symbolen vervangen om een combinatie te helpen vormen. Wilds landen afzonderlijk of in stapels met volledige rollen.

Bonusgames en andere extra’s

De belangrijkste attractie van Vegas Night Life gokkast is de progressieve jackpot, maar spelers krijgen ook een paar andere functies om ze geïnteresseerd te houden. Dit zijn gratis spins, de geldstapelaar (Cash Stacker) en een directe winst. Alle drie de functies zijn toegankelijk via de casino-chip-scatter die op elke rol belandt. Als er 3 scatters in beeld zijn, veranderen ze in Pick Me-symbolen, waar je als speler er een kiest door erop te klikken. Het Pick Me-symbool onthult dan een van de bonussen.

De Instant Win is voor velen het minst interessant, al kan er een multiplier achter zitten van x250 je inzet. De volgende feature zijn de gratis spins. Heb je 3, 4 of 5 scatters in zicht zijn dan krijg je respectievelijk 5, 10 of 20 gratis spins. Tijdens de gratis spins worden alle winsten op de inzetlijn vermenigvuldigd met x3. Het is niet mogelijk om gratis spins opnieuw te triggeren. De laatste bonus is de Cash Stacker waar de drie jackpots kunnen worden gewonnen. Tijdens dit spel, dat begint met 3 spins, verandert het grid in een 5-6-7-6-5 layout, waar alleen dollarteken symbolen verschijnen. Telkens wanneer een dollarteken landt, valt het naar de laagste onbezette positie op de rollen en worden de spins teruggezet naar drie. Elk dollarteken heeft een waarde van 0,25 tot 15 keer de inzet.

Als rij 2, 3, 4 of 5 is gevuld, worden de waarden in deze rijen vermenigvuldigd met respectievelijk x2, x3, x4 of x5. Mocht rol 2 gevuld zijn, dan wordt 10x de inzet van de Mini jackpot gewonnen, of als rol 4 gevuld wordt, wordt 30x de inzet van de Midi Jackpot toegekend. De hoofdprijs, de Mega Jackpot, wordt toegekend wanneer de 3e rol gevuld is. De Mega Jackpot heeft een startbedrag van € 1.000 + 20% van de bijdragen van de weddenschappen. Er is geen limiet gesteld aan hoe hoog het kan gaan.

Vegas Night Life gokkast gratis oefenen Wil je ook zelf gaan spelen op de Vegas Night Life gokkast van NetEnt? Probeer dan vooral eerst de gratis variant uit. Zo maak je geen domme fouten tijdens het spelen en het plaatsen van je inzetten. Snap je alles perfect, dan kun je echt geld gaan inzetten op deze gokkast. Zo haal je het maximale uit je speelgeld. Gokwijzer over Vegas Night Life van NetEnt

Wil je een beetje jackpot-jagen dan is Vegas Night Life gokkast van NetEnt niet zo slecht om te gaan spelen. Maar gezien de algehele verdiensten die je kunt krijgen, is Vegas Night Life nu ook weer niet enorm opwindend. Als dit het echte uitgaansleven in Vegas was, zou het niet het Mekka voor gokkers en levensgenieters zijn geworden. Vegas Night Life gokkast houdt voor het grootste deel in dat je vrij rustig aan het gamen bent. Scatters verschijnen vaak in drieën, maar resulteren vaak in een lage instant geldprijs. De Cash Stacker-functie duikt wel redelijk vaak op, maar het was moeilijk om er een behoorlijk rendement uit te halen. De progressieve jackpots kunnen echter op wel aardig oplopen, aangezien er geen vaste limieten zijn. Stap niet te vroeg in, want een jackpot van iets meer dan € 1.000 is voor velen niet al te opwindend.

Vegas Night Life gokkast