Gokwijzer

Vikings

Gokkast Vikings van NetEnt is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 243 winlijnen. Het uitbetalingspercentage ligt ergens tussen de 96 en 97 procent en je kan inzetten plaatsen vanaf minimaal 20 cent. De maximale winst bedraagt maar liefst 10.000 keer je inzet. Hiermee richt NetEnt zich dus vooral op spelers die houden van gokkasten met een hoge variantie. Dus misschien iets minder vaak kans op een winst dan je gewend bent, maar als je iets wint is de kans wel groot dat het een flink bedrag gaat zijn.

Thema van gokkast Vikings

Gokkast Vikings van NetEnt is gebaseerd op de populaire tv-serie Vikings. In die serie komen de verhalen van de stoere Viking Ragnar Lothbrok aan bod. De hoofdrolspelers uit de serie, zie je terug op deze gokkast. Dat komt omdat NetEnt de namen en afbeeldingen heeft gekocht om te kunnen gebruiken in het spel. En dat is mooi want dat geeft het spel qua graphics net even iets meer schwung.

Vikings: de speciale features en extra's

Bij gokkast Vikings vind je drie speciale features. Allereerst is daar de Shield Wall. Direct na je spin verschijnen er dan geheel willekeurig Vikingschilden op plekken op het scherm. Daarna verdwijnen ze weer en dan zie je dat ze de lagere symbolen hebben veranderd in hogere symbolen. Extra winkansen dus. Heb je drie scatter symbolen bij elkaar op de laatste drie rollen? Dan kom je in de Raid Free Spins terecht. Het grid wordt dan een heel stuk groter (7 bij 5 symbolen) en je krijgt maar liefst 7 free spins. Verder zijn er ook nog de Hot Spots die je aantreft tijdens de Raid Free Spins. In het midden van het grid is een vierkant met daarin 9 symbolen die als hot spots fungeren. Heb je een Expanded High Win symbool in dat middelste grid? Dan worden de low win symbolen buiten het grid veranderd in hetzelfde high win symbool.

Gokkast Vikings: leuk om te spelen?

Als je van themagerelateerde gokkasten houdt en daarnaast ook de serie Vikings volgt, dan zal deze kast je zeker bevallen. Tel daarbij nog de speciale features en de kans op superhoge winsten op en er is niks dat je nog tegen zal houden om gokkast Vkings van NetEnt te gaan spelen.

Vikings gokkast