Gokwijzer

Warlords

Gokkast Warlords Crystals of Power van NetEnt is een videoslot dat geheel in het teken staat van het eeuwenoude conflict tussen drie strijders: The Priestess, The Barbarian en The Samurai. Het spel bevat 5 rollen en 3 rijen en zorgt voor in totaal 30 winlijnen. Als je alleen al naar de intro van gokkast Warlords: Crystals of Power kijkt, zul je zien dat je volledig wordt opgezogen in het filmische beeld dat zich voor je openbaart. The game is on!

Het gaat allemaal om edelstenen die magische krachten lijken te bezitten. Vandaar natuurlijk ook de extra benaming van het spel Warlords: Crystals of Power. Er bestaan drie verschillende Wild-features in het spel. Het symbool van de Wild bestaat uit drie gekleurde edelstenen. De eerste mogelijkheid is dat de Wilds automatisch verschijnen tijdens het draaien van de rollen. Soms zorgt een hamer ervoor dat er ineens meerdere Wild-symbolen aan je spin worden toegevoegd. De derde optie is dat een zwaard in één veeg meerdere Wild-symbolen op je scherm vertoont. Bij allemaal geldt dat deze symbolen de waarde van alle beschikbare symbolen kunnen aannemen, behalve natuurlijk de Scatter.

Heb je overigens drie of meer Scatter-symbolen? Dan activeer je de Battle-mode, waarin de drie Warlords het gevecht met elkaar aangaan en jij extra veel munten kunt verzamelen. Je ontvangt free spins, waarbij de Scatter-symbolen in Sticky Wild symbolen veranderen. Er wordt een mes in gestoken om het Sticky karakter duidelijker weer te geven. Verder kun je nog Samurai-spins, Barbarian-spins en Priestess-spins verdienen. Het levert je gratis extra spins en multipliers op.

Speel ook Warlords gokkast bij goksites en ontdek de vele mogelijkheden (en winstkansen) van dit spel.

Warlords gokkast