Gokwijzer

When pigs fly

Gokkast When pigs fly! is een videoslot dat zich afspeelt in de ruimte en waar (de naam zegt het al) de varkens dus rondvliegen. Er zijn in totaal 5 rollen met respectievelijk 1, 3, 5, 3, 1 rijen en bij een winst komen er een aantal extra rijen bij. Daardoor loopt het aantal winlijnen op tot maximaal 3.125! Het maximaal te winnen aantal munten per spin is 480.000.

De bonus features zijn bij gokkast When pigs fly! net even anders dan die je gewend bent bij andere videolsots. Hier is geen sprake van het verkrijgen van 3 scatter- of Wild-symbolen om bij het bonusspel uit te komen. Het gaat er hier vooral om dat je zo vaak mogelijk achter elkaar een winnende combinatie hebt waardoor je steeds extra velden aan de gokkast toevoegt. Je uitgangspositie is 13 vakken en je kunt op maximaal 25 velden met symbolen uitkomen (dus 5 rijen met 5 symbolen). Je kan maximaal 5 respins achter elkaar krijgen en daarna activeer je het bonusspel: 8 gratis bonusspins met alle mogelijke symbolen op 5 rollen en 5 rijen. Zo heb je dus 8 keer achter elkaar kans op een winst van één of meer van de 3.125 winlijnen. Zeker als de Wild-symbolen om de hoek komen kijken, vergroot dat je kansen.

Ben je dus op zoek naar een videoslot dat net even anders is dan anderen en waar je heel veel winstmogelijkheden hebt? Speel dan gokkast When pigs fly! van NetEnt en win mooie prijzen.

When pigs fly gokkast