Gokwijzer

Wild-O-tron 3000

Gokkast Wild-O-Tron 3000 van NetEnt is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Het uitbetalingspercentage is vastgesteld op 96,01% . De minimale inzet per spin bedraagt 20 cent en de maximale inzet is 200 euro. Je speelt gokkast Wild-O-Tron 3000 op elk apparaat, dankzij de Touch-versie. De maximale winst per winlijn bedraagt 500 keer je inzet.

De werking van gokkast Wild-O-Tron 3000

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen: verwacht van Wild-O-Tron geen spectaculaire graphics of game features. Het is in de basis een vrij eenvoudige gokkast waar het vooral gaat om het draaien van de rollen. Waar overigens helemaal niks mis mee hoeft te zijn, maar het is maar net wat je leuk vindt. Er zijn zeven gekleurde symbolen (de robots, die allemaal stacked zijn) en een Wild-symbool. Heb je 5 Wild-symbolen op een winlijn? Dan krijg je 500x je inzet. Is je hele scherm gevuld met Wilds? Dan win je maar liefst 10.000 keer je inzet. Bedenk eens wat je zou winnen als je dan 200 euro had ingezet!

Maar 1 bonusfeature

Echte bonusgames zijn er dus niet bij gokkast Wil-O-Tron 3000. Maar er is wel een Wild-O-Tron feature. Die ontstaan als de machine aan de rechterkant van het speelveld ineens in werking wordt gezet. Minimaal 1 en maximaal 6 robots worden dan getransformeerd, iets wat je natuurlijk hoge winsten kan opleveren.

Leuke gokkast?

Voor veel spelers zal het principe van gokkast Wild-O-Tron 3000 niet direct heel spannend zijn. Als je van het spinnen van de rollen houdt zonder al te veel poespas, dan zit je wel goed met dit spel. Maar zoek je echt naar extra's en bonusgames, dan moeten we je met deze kast helaas wat teleurstellen. Misschien dat hij wel eens goed dienst kan doen als tussendoortje tussen twee gokkasten met meer speciale onderdelen?

Wild-O-tron gokkast