Gokwijzer

Wild Wild West

Gokkast Wild Wild West: The Great Train Heist van Netent is een gokkast met 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen. Het spel is grafisch opgebouwd in de stijl van een stripboek en vertelt het verhaal van 4 treinrovers waar jij als speler ook aan deelneemt. Wat grappig is, is dat Wild Wild West hier niet alleen op het wilde westen slaat, maar ook op de vele Wilds die je kan behalen.

Naast de standaard winlijnopties is er nog veel meer wat er voor je te winnen valt bij gokkast Wild Wild West. Valt er op rol 1, 3, en 5 een goudkluis, dan mag je kiezen om er eentje open te maken. In de kluis bevinden zich munten. Als je minimaal 3 zevens op de rollen hebt, wordt de free spins optie geactiveerd. Je krijgt er 10 en vooraf mag je ook nog aan een rad draaien om een van de Wild-mogelijkheden te activeren.

De gewone Wild is bekend en doet dienst als een joker die elk symbool kan vervangen om tot een goede combinatie te komen. Draai je de Expanding Wild dan zal de Wild die valt de hele rol beslaan. De x2 Wild is een multiplier die je winsten met x2 vermenigvuldigt. De Spreading Wild voegt minimaal nog 1 extra Wild toe naast de Wild die al gevallen is.

Je ziet het: bij gokkast Wild Wild West moet je het vooral hebben van de free spins optie en de Wilds. Maar ook tijdens het reguliere spel is er veel winst te behalen.

Wild Wild West gokkast