Gokwijzer

Wild Worlds gokkast

Gokkast Wild Worlds van NetEnt is een videoslot met een grid van 5 bij 5. Ga aan de slag met het vechten tegen monsters als een van de drie superhelden bij deze gokkast en zorg ervoor dat je de wereld redt. De uitstraling van de kast is die van een tekenfilm en alle graphics en geluiden sluiten daar mooi bij aan. Minimale inzet per spin bedraagt 20 cent en de maximale inzet is 400 euro per spin. Het uitbetalingspercentage? 96,47%!

Gokkast Wild Worlds: symbolen en meer

De symbolen bij Wild Worlds die vooral gebruikt worden lijken een soort van edelstenen. Ze zijn er in felle kleuren zoals blauw, groen en roze. Er wordt gebruikgemaakt van een Avalanche feature wat betekent dat als je drie dezelfde symbolen naast elkaar hebt op een rechte lijn, deze verdwijnen en er weer nieuwe symbolen naar beneden zakken. Zo ontstaat er een kettingreactie waardoor je steeds kans hebt op nieuwe winsten in één spin.

Bonussen en free spins bij gokkast Wild Worlds

Een van de speciale features bij gokkast Wild Worlds is de Destroy feature. Dat houdt in dat als je een spin hebt die niets oplevert, er ineens één kleur wordt uitgekozen waarvan alle symbolen blijven staan. De rest valt weg en wordt vervangen door nieuwe (behalve de scatter-symbolen). De Hero Wilds feature in het basisspel zorgt ervoor dat een medium-win symbool wordt veranderd in een Wild en daarmee veranderen ook alle andere symbolen van hetzelfde type. Bij 3 scatter-symbolen wordt het pas echt leuk, want dan krijg je 8 free spins. In het bonusspel bevinden zich drie levels waarin je steeds meer winpunten kunt verzamelen. Die kan in het begin trouwens nogal onduidelijk zijn die bonusronde, maar na een peer keer activeren krijg je dat ook wel onder de knie.

Wild Worlds: is het wat?

Gokkast Wild Worlds is een prima kast om te spelen, zeker als je van bonusgames houdt. Ook al is die in het begin misschien wat ingewikkeld, het levert je wel veel extra speelplezier op.

Wild Worlds gokkast