Gokwijzer

Wilderland

Wat je ook van NetEnt vindt, hun grafische talenten bij het maken van spellen zijn niet te ontkennen. Een goed voorbeeld daarvan is hun laatste uitgebrachte gokkast Wilderland. Het spel ziet er heel mooi uit en elk aspect ervan is prachtig gemaakt en geanimeerd. Gokkast Wilderland gaat volledig over elfjes, feeŽn, magie, plantenleven en feeŽnstof. Bij Wilderland kun je inzetten doen tot Ä 1000 per draai. Overigens kan je ook spelen met 20 cent per spin, mocht je portemonnee iets beperkter zijn. Je krijgt in elk geval een spel met 5 rollen en 3 rijen en met 20 vaste winlijnen waarop de winsten kunnen landen.

Thema van Wilderland: een betoverende feeŽnwereld

Het thema van Wilderland gokkast is een betoverende wereld vol feeŽn en planten en het spel doet enigszins sprookjesachtig aan. Alles is werkelijk prachtig vormgegeven en de uitbetalingstabel is vrij aangenaam en combineert lage en hoge winsten. Tot de lage uitbetalingen behoren de standaard kaartkleuren - klaveren, harten, ruiten en schoppen. Ze zijn vormgegeven als een groep bladeren. De hoger uitbetalende symbolen zijn voorzien van een zilveren Keltische lijst en bestaan uit een bloemenring, een hanger, een gloeiende pijl en boog, een vos en een elfenjuffer. Deze laatste is het meest waardevolle symbool.

Diverse bonus features en extraís

Zoals je misschien al hebt geraden, draait het bij Wilderland allemaal om de Wilds. Je zal in dit spel op verschillende punten 5 verschillende Wilds kunnen tegenkomen. De normale wild is ongecompliceerd en verschijnt op elke rol tijdens het basisspel of gratis spins en kan de waarde aannemen van elk ander betaalsymbool.

Tijdens het basisspel wordt de middelste rij gemarkeerd en dit wordt de activeringszone genoemd. Wanneer er twee of meer wilds naast elkaar in de activeringszone landen, activeren ze de Forest Treasure-functie en veranderen ze in een van de vier Walking Wild-symbolen. Deze Walking Wild-symbolen schuiven een rol naar links op bij het begin van elke nieuwe draai totdat ze van het speelgrid vallen. De vier Wilds in deze groep omvatten een gewone Wild, een x2-Wild, een spreading walking Wild en een expanding walking Wild. Als de stapel spreading walking Wilds van rol 1 verdwijnt en er geen andere walking Wilds op de rollen zijn, kan dit de Magic Wild-functie activeren waardoor de stapel weer op de vijfde rol kan verschijnen.

Wilderland beschikt ook over een Free Spins-functie die wordt geactiveerd door drie of meer scatter/wild scatter-symbolen. Als de gratis spins beginnen, wordt een walking Wild-symbool toegevoegd aan de vijfde rol. Als meer dan drie scatters de functie hebben geactiveerd, worden extra Walking Wilds of x2 Wilds toegevoegd. Tijdens gratis spins wordt de activeringszone uitgebreid om alle drie de rijen te bestrijken, dus twee aangrenzende Wilds overal activeren de Forest Treasure-functie. De Magic Wild-functie kan ook optreden wanneer een walking Wild van rol 1 verdwijnt.

Wilderland gokkast gratis oefenen

Wil je ook op deze Wilderland gokkast gaan spelen? Dan doe je er misschien verstandig aan om eerst de gratis variant te gaan oefenen. Zoals je gelezen hebt zijn er nogal wat features in dit spel en dus is het handig om die eerst goed te begrijpen alvorens je daadwerkelijk je eigen euroís in gaat zetten. Als je het dan allemaal een beetje snapt, kun je verder gaan met het voor echt geld spelen van Wilderland gokkast.

Gokwijzer over Wilderland van NetEnt

Eerlijk gezegd is Wilderland gokkast van NetEnt niet super spannend in de praktijk om te spelen. Dit type gokkast trekt vooral spelers aan die op zoek zijn naar een mooi vormgegeven spel. Het is niet iets voor gokspelers die op zoek zijn naar grote beloningen. Een vol grid van premiumsymbolen levert 120 keer de inzet op, en een stel x2 Wild multipliers kunnen dat verbeteren, maar verder is het geen goed uitbetalende gokkast.

Wilderland gokkast