Gokwijzer

Willy’s Hot Chillies

Willy’s Hot Chillies gokkast is een spel met 5 rollen en 20 winlijnen van NetEnt. Deze titel met Mexicaans thema speel je al vanaf 20 cent per spin op alle apparaten. Het spel is voorzien van multiplier-wilds die het aantal van 5x kunnen bereiken. De belangrijkste attractie is de Willy’s Hot Wheel-functie, waarbij alle overwinningen worden vermenigvuldigd met de Chillie Multiplier. Dit neemt toe elke keer dat een Chillie Multiplier verschijnt. De Fire Pointers geven je spins waar geldprijzen kunnen worden verzameld. Deze worden dan bij elkaar opgeteld en onderworpen aan de Chillie Multiplier. Het uitbetalingspercentage van dit spel bedraagt 96% en de volatiliteit is laag tot gemiddeld.

Thema van Willy’s Hot Chillies: Mexico

De Willy’s Hot Chillies gokkast heeft een Mexicaans thema en is gebaseerd op de chili-producerende Willy. Het spel is kleurrijk en levendig en de graphics geven je een 3D-gevoel. Met een traditionele Mariachi-soundtrack zie je een cactus en een sombrero aan de zijkant van de rollen. Daardoor is het thema leuk en roept het direct ook het beeld van Mexico op. Op de rollen vind je symbolen van een lage waarde in de vorm van diamanten, knuppels, schoppen en harten. De symbolen met een hogere waarde omvatten taco's, chili-flessen, piñata's en schatkisten. De schatkist is het best uitbetalende symbool omdat het 1, 2 of 3 x je inzet bij 3, 4 of 5 in combinatie betaalt.

Bonusgames en andere extra’s

Willy’s Hot Chillies gokkast heeft 2 bonusfuncties. Er zijn multiplier-wilds in het basisspel die je een vermenigvuldiger tot 5x kunnen geven. Verder heb je de Willy's Hot Wheel-functie waarbij je spins krijgt waarbij je geldprijzen verzamelt die onderhevig zijn aan pepervermenigvuldigers.

De Multiplier Wilds
Willy's Hot Chillies wordt geleverd met pepersymbolen die wild zijn. Naast het vervangen van andere symbolen om een winnende combinatie te vormen, verschijnen ze als stapels multiplier-wilds op rollen 2, 3, 4 en 5. Dit kan je een volledig wilde rol geven als deze volledig op een rol landt. Elk vermenigvuldigingssymbool heeft een vermenigvuldigingswaarde van 2x, 3x, 4x of 5x. Bovendien geldt nog dat als 2 of meer wild-symbolen van vermenigvuldigers op een winnende winlijn verschijnen, de vermenigvuldigingswaarden bij elkaar worden opgeteld. Daarom betekent dit dat een wild van 5x en 3x vermenigvuldiger gecombineerd zou worden om je een wild met een 8x vermenigvuldiger te geven.

Willy’s Hot Wheel feature
Deze gokkast draait helemaal om de Willy's Hot Wheel feature. Die wordt geactiveerd door een bonussymbool op rol 1 te laten landen, samen met 1 of meer stapels multiplier-wilds die een hele rol op rol 2, 3, 4 of 5 bedekken. Het bonussymbool wordt eigenlijk vertegenwoordigd door Willy zelf. Willy's Hot Wheel is een tweevoudig wiel dat horizontaal draait. Als een rol volledig bedekt is met multiplier-wilds, wordt die rol een vuuraanwijzer. De totale som van alle vermenigvuldigers in de Vuurwijzer is het aantal Willy's Hot Wheel-spins voor deze Vuurwijzer. Het bedrag wordt duidelijk weergegeven op elke Fire Pointer. Je begint met minimaal 6 gratis spins.

Je ziet dan 2 wielen die onafhankelijk van elkaar draaien. Er is het Willy’s Hot Wheel en de Chillie Multiplier. Alle overwinningen in de functie worden in feite vermenigvuldigd met de Chillie Multiplier. De Chillie Multiplier begint bij 1x. Elke keer dat een Chillie Multiplier op het Willy's Hot Wheel verschijnt, wordt de vermenigvuldigingswaarde met 1 verhoogd. Bij elke draai aan Willy's Hot Wheel neemt het aantal Willy's Hot Wheel-spins op de Fire Pointer met 1 af. Als er geen spins meer op de Fire Pointer zijn, verdwijnt deze. Elke Fire Pointer kan je de volgende prijzen geven:

  • Coin Win: een willekeurige geldprijs tussen 1 en 30x je totale inzet
  • +3 spins: voegt 3 Willy's Hot Wheels-spins toe aan de Fire Pointer
  • Extra: het verandert 1 van de rollen in een Fire Pointer
  • Chillie Multiplier: verhoogt de Chillie Multiplier met 1

Willy’s Hot Chillies gokkast gratis oefenen

Wil je ook gaan spelen op de Willy’s Hot Chillies gokkast? Probeer dan eerst de gratis versie van uit zodat je het spel goed snapt en geen onnodige fouten tijdens het spelen en inzetten maakt. Als je dan eenmaal het complete spel onder de knie hebt, kun je voor echt geld gaan spelen op deze gokkast bij een online casino naar keuze.

Gokwijzer over Willy’s Hot Chillies van NetEnt

Willy’s Hot Chillies gokkast van NetEnt is leuk om naar te kijken en om op te spelen. De multiplier-wilds kunnen leiden tot behoorlijke uitbetalingen in het basisspel, maar het draait uiteindelijk allemaal om de Willy's Hot Wheel-functie (die helaas wel een beetje complex is om te begrijpen in het begin). De sleutel is om veel Fire Pointers te krijgen die de chili-multiplier zullen verhogen. Kortom, wij vinden Willy's Hot Chillies niet de meest conventionele gokkast, maar in sommige opzichten is dat misschien maar goed ook. Als je een vermakelijk spel met een vleugje Mexico wilt, is dit hoogstwaarschijnlijk echt een gokkast voor jou.

Willy’s Hot Chillies gokkast