Gokwijzer

Witchcraft Academy

Witchcraft Academy gokkast van NetEnt is een videoslot met 20 winlijnen op een grid van 5 rollen bij 4 rijen. Als je dit spel speelt, valt meteen de link met een andere bekende tovenaarsschool op: juist, de school van Harry Potter. Ook de geluiden die je hoort klinken rechtstreeks uit de bekende films van deze tovenaarsleerling te komen. Je bevindt je in de bibliotheek van de Witchcraft Academy als je op deze gokkast gaat spelen. De symbolen zijn vier verschillende edelstenen, twee tovenaars, een heks, een draakje en een uil. Verder zijn er Wildsymbolen en moet dit spel het vooral hebben van de bonus features. Wat nog opvalt is dat de symbolen vaak stacked op de rollen verschijnen, dus je hebt een grotere kans op winst.

De Wildsymbolen vind je op alle reels terug, behalve de middelste. Ook die zijn vaak stacked en staan dus gestapeld boven elkaar. Er zijn twee bonus features bij gokkast Witchcraft Academy. Allereerst is daar de Elements bonus. Je moet dan minimaal drie scattersymbolen draaien die je herkent aan het woord bonus daarop. Kom je in deze bonus terecht, dan moet je eerst kiezen voor Efora de Heks of Earthan de Wizard. Per scattersymbool krijg je 1 Element shot. Zo'n shot kan je verschillende zaken opleveren: een coin win, een armour guard die ontploft en alle aangrenzende symbolen meepakt en daarnaast free spins met extra features. Die extra features zijn een verdubbelaar, 5 extra spins, en de eerste of vijfde reel een stacked wild.

Er is ook nog een free spins bonus die je vrij kan spelen via de Elements Bonus. Bij drie scatter symbolen krijg je vijf free spins die je speelt met de features die je tijdens de Elements Bonus hebt verdiend. Je maximale voordeel kan dan zijn: Wildsymbolen op reel 1 en 5, twee keer vijf extra spins en een multiplier van maal 2.

Witchcraft Academy gokkast