Gokwijzer

Wolf Cub

Gokkast Wolf Cub van Netent is een videoslot dat geheel in het teken staat van wolven in een winterlandschap. Er zijn 9 verschillende symbolen, die nagenoeg allemaal te maken hebben met winter en wolven. Zo zijn er een wit wolfje, een vrolijke beer en verschillende kaartsymbolen als schoppen en ruiten. Het Wild-symbool is in de vorm van een voetafdruk van een wolf. De symbolen die het meeste uitbetalen zijn de vijf dieren, waarbij de witte wolf het meeste op kan leveren.

Er zijn verschillende bonus features bij gokkast Wolf Cub aanwezig. Het scatter-symbool heeft de vorm van een volle maan (en de tekst scatter) en bij minimaal drie van deze symbolen op de rollen kom je in het bijbehorende bonusspel terecht. Er wordt nog eens aan de rollen gedraaid en op elke plek verschijnt een getal. Al die getallen worden bij elkaar opgeteld en dat bepaalt het aantal free spins dat je vervolgens hebt. Er zijn dan twee mogelijkheden bij dit bonusspel. Je speelt standaard het basisspel, maar je kan ook in de blizzard feature terechtkomen. Als je dan een stacked symbool op de eerste rol hebt (drie dezelfde boven elkaar) en ergens op een volgende rol (liefst de laatste) nog zo'n zelfde symbool hebt, dan veranderen alle symbolen daartussen ook in dat symbool. Dat tikt lekker aan!

Alle graphics van gokkast Wolf Cub zien er prima verzorgd uit, al is het thema voor sommige spelers misschien een beetje flauw of kinderachtig. Gelukkig wordt dat dan weer ruimschoots goedgemaakt door de bonus game die veel extra punten op kan leveren.

Wolf Cub gokkast