Gokwijzer

Big Bad Wolf

We kennen allemaal het verhaal van de grote boze wolf en de drie biggetjes. Ontwikkelaar Quickspin heeft dit gegeven als basis gebruikt voor een leuk en spannend videoslot. De symbolen zijn (uiteraard) de boze wolf, de drie biggetjes, bijenkorven en andere zaken die met het verhaal en het thema te maken hebben. Je speelt op maar liefst 25 winlijnen en door op willekeurige plekken in totaal 3 wolven te verkrijgen, activeer je 10 gratis spins.

Swooping reels
Een van de opvallende features van videoslot Big Bad Wolf zijn de zogeheten 'swooping reels'. Dit houdt in dat als er een winnende combinatie van symbolen op een van de winlijnen valt, deze symbolen verdwijnen. Ze worden weggeblazen (zoals te verwachten) en vervolgens vervangen door symbolen die van bovenaf op de lege plekken vallen. Dit gaat net zolang door tot er geen winnende combinatie meer valt.

Wild-symbolen en free spins
Het wild-symbool bij videoslot Big Bad Wolf is een bijenkorf maar ook de biggen kunnen veranderen in wild-symbolen. Als je meerdere winsten achter elkaar maakt, verandert er steeds een biggetje in zo'n symbool. Dat levert natuurlijk extra prijzen op. Heb je op willekeurige plekken op de reels 3 wolven, dan activeer je nog eens 10 gratis spins waarmee je je prijzenpot kan spekken.

Big Bad Wolf gokkast