Gokwijzer

Chuzzle

Chuzzle gokkast heeft 5 rollen en 20 winlijnen en is geļnspireerd op het Chuzzle spel van Popcap games die ook wel bekend is van de spellen Bejeweled en Zuma die je ook op je telefoon kan spelen. Chuzzle gokkast heeft wild symbolen met winstvermenigvuldigers en drie bonusspellen.

Met 3 of meer flessen op de rollen start de Chuzzle bottle scatter bonus. Hier kies je een fles naar keuze om te zien welke multiplier erachter staat, je totale inzet zal worden vermenigvuldigd met dit getal.

Je winst Free Spins wanneer er 3 of meer Chuzzle disco symbolen op de rollen verschijnen. Wanneer er 5 verschijnen win je maar liefst 50 free spins waar je natuurlijk gegarandeerd grote winsten mee gaat halen, als alle gratis speelrondes zijn gespeeld ga je een multiplier uitkiezen die alle winst bijvoorbeeld met 6 keer vermenigvuldigd.

Het laatste bonusspel is de Chuzzle reaction scatter bonus, dit bonusspel wordt gespeeld in een vervolg scherm waar de Chuzzles naar beneden vallen, hier is het de bedoeling om zoveel mogelijk combinaties te halen van 3 of meer chuzzles van dezelfde kleur, hoe meer combinaties hoe groter de prijs. De combinaties van 3 of meer poppen weg zodat de overige symbolen naar beneden vallen en er nieuwe symbolen bijvallen om weer nieuwe combinaties te maken. Met dit spel kun je hele grote winsten pakken, zeker wanneer je met hoge inzet speelt. Chuzzle slots kun je voor echt geld spelen bij goksites.

Chuzzle gokkast