Gokwijzer

Energoonz

Ken je de monsters uit Monsters Inc? Energoonz is een videoslot dat een beetje doet denken aan deze schattige beesten. Naast de lieve buitenaardse wezens en monsters, zie je bij Energoonz ook nog andere symbolen verschijnen die bijvoorbeeld met energie en stroom te maken hebben. De aliens kijken je met grote ogen aan: helemaal niet angstaanjagend, maar juist lief en leuk! Maar goed: hoe ze eruit zien maakt je misschien helemaal niks uit. Als er maar mooie prijzen te verdienen zijn. Maak je geen zorgen, want dat is bij videoslot Energoonz geen enkel probleem.

Het is bij Energoonz de bedoeling om gelijke symbolen (zoals de monsters) naast elkaar te krijgen. Deze vallen weg als er een winnende combinatie ontstaan is. De overige symbolen vallen dan verder naar beneden zodat je nog meer kans maakt om in deze beurt symbolen weg te spelen. Een zilverblauwe plasma-bal is het wild symbool. Achter de wegvallende symbolen verschijnen de letters van het woord BONUS. Laat je alle symbolen in zo'n rij verdwijnen, dan activeer je de bonusronde met gratis spins.

Energoonz is geen standaard videoslot: het is veel meer dan dat. Het doet heel erg denken aan een behendigheidsspelletje, al hoef je hier zelf helemaal niet behendig voor te zijn. Het steeds wegvallen van de symbolen geeft het spel extra spanning mee. Ga ook eens Energoonz spelen en je merkt het vanzelf!

Energoonz gokkast