Gokwijzer

Fire Queen

Als je videoslot Fire Queen gaat spelen, dan speel je op een kleurrijk videoslot met 11 reels en 100 winlijnen. Het is ontwikkeld door WMS Gaming en hoofdpersonage is de roodharige en rondborstige Fire Queen. Zij beschermt vurig al haar schatten en fortuinen! Het spel ademt een mystieke en magische sfeer uit. Je kan rustig beginnen met inzetten van 1 eurocent of speel direct al extreem en zet 100 euro per spin in!

In plaats van de gebruikelijke 5 reels met 3 of 4 rijen heb je bij Fire Queen reels en rijen van 2x2 aan de linkerzijde en 3x6 aan de rechterzijde. Het is duidelijk dus geen standaard spel. Als je het niet meteen begrijpt hoe het is opgebouwd, kijk dan even naar hoe het spel eruit ziet. Verder zijn er wilds aanwezig en kun je op meerdere manieren het bonuswiel activeren. Zo krijg je gratis spins!

Het spelen van Fire Queen is eigenlijk super eenvoudig, zeker als je bedenkt dat het geen standaard slot is. Probeer het gewoon eens uit. Natuurlijk helpt het uiterlijk en lichaam van de mooie Fire Queen zelf wel mee aan het opleuken van dit spel. Laat je overigens niet te veel afleiden door haar!

Fire Queen gokkast