Gokwijzer

Gem Drop

Gem Drop is ontwikkeld door Play'n Go en staat geheel in het teken van juwelen, of beter gezegd diamanten en andere edelstenen. Dit videoslot heeft 5 reels en 10 winlijnen en beschikt over onder andere een progressieve jackpot en interessante bonusgames. Speel dit kleurrijke spel en maak kans op mooie geldprijzen.

De winlijnen van videoslot Gem Drop werken zowel van links naar rechts als van rechts naar links. Als basis zijn er zes edelstenen in de kleuren rood, groen, blauw, geel, wit en turquoise. Net als in vele andere gokkasten en videoslots komt hier ook het nummer 7 terug. Verder is er ook nog een symbool in de vorm van een stapel goudstaven. Deze kunnen je het meeste geld opleveren. Het wild-symbool is een kostbare steen die alle zes de kleuren heeft.

Viel er een wild-symbool, dan krijg je een extra spin en blijven deze wild-symbolen op hun plek staan. Het scatter-symbool is een afbeelding met een gouden ring. Met minimaal 3 van deze symbolen activeer je het rad van fortuin, dat er in 3 variaties is. Hiermee kun je de jackpot winnen! Verder kan je je laatste winsten ook nog eens inzetten door voor 'double up' of 'triple up' te kiezen. Ga ook Gem Drop spelen en verander kostbare edelstenen in keiharde cash!

Gem Drop gokkast