Gokwijzer

Multi Wheel Roulette

Multi wheel roulette is een spannend 3D-roulettespel dat we met meerdere wielen tegelijkertijd spelen. Hierdoor kun je roulette spelen tot 8 speelrondes in 1 beurt. Multi Wheel roulette spelen vooral goklustigen die snel veel potjes roulette achter elkaar willen spelen.

Multi wheel roulette kan gespeeld worden met 2 tot en met 8 wielen, elk met een eigen balletje dat volkomen willekeurig ronddraait. Je kunt van tevoren zelf bepalen hoeveel speelrondes je automatisch wilt spelen met een maximum van 50 weddenschappen. Het mooie van dit spel is dat het mogelijk is automatisch op dezelfde nummers en kleur te spelen. Men kan zelfs de weddenschap verdubbelen tot de maximale inzet bereikt is.

Om het multi wheel roulette onder de knie te krijgen wordt het aangeraden om eerst het oefenspel gratis uit te proberen. Wie na de oefenfase klaar is voor het echte werk kan voor echt geld roulette spelen, nadat er geld is ingelegd. De inleg kan men veilig en eenvoudig online betalen door middel van een creditcard of een internet bankieren via iDEAL.

Multi Player Roulette spelen