Gokwijzer

Terminator 2

Videoslot Terminator 2 staat (niet zo verrassend) in het teken van de film Terminator 2. Het spel is ontwikkeld door Microgaming en voert een groot aantal personages uit de Terminator-film op. Opvallend aan dit spel zijn de realistische graphics, dankzij filmbeelden die je te zien krijgt als er bijvoorbeeld scatters of wild-symbolen gevallen zijn. Je herkent vast wel enkele bekende scènes. De winkans bij Terminator 2 is ook erg hoog: 243 mogelijkheden in het basisspel en nog eens 1024 in de free spins ronde.

Je ziet verschillende personages uit de film voorbijkomen als je Terminator 2 gaat spelen. Niet alleen de Terminator zelf, maar ook T-1000, John Connor, Sarah Connor, T-800 en het T2 logo (wild-symbool) staan centraal. Overige symbolen zijn de vier 'kleuren' uit het kaartspel: harten, ruiten, schoppen en klaveren. Met uitzondering van de scatters en het T-1000 symbool vervangt het wild-symbool alle andere symbolen.

Ben je fan van de film de Terminator en gok je ook graag op een videoslot, dan zul je genieten van videoslot Terminator 2. Zeker weten dat je niet uitgekeken raakt op dit spel!

Terminator 2 gokkast