Gokwijzer

Online bingo

Online bingo is de laatste jaren razend populair geworden in Nederland, je zou denken dat het vooral door oudere vrouwen gespeeld wordt maar niets in minder waar, het is de laatste tijd een 'hype' geworden onder de jongere spelers onder ons.

Wanneer we bingo spelen voor geld is dit voor veel mensen ook een stukje gezelligheid, vaak is er in de bingokamers een chat aanwezig waar je samen met andere bingospelers gezellig kan chatten en tegenwoordig ook met de webcam kan communiceren. Je maakt al snel nieuwe vrienden terwijl je gewoon lekker thuis een potje bingo aan het spelen bent.

Op onze website hebben we een selectie gemaakt van de leukste Nederlandse bingosites, deze zijn kort beschreven met een overzichtje van bonus, betalingsmogelijkheden en wat ze allemaal nog meer te bieden hebben.

Bingocams rating 8/8

- Stort 10 Euro speel met 35 Euro
- Jackpots, 90 ballen bingo
spelen

bingocams logo bingocams

Jogobingo rating 7/8

- Bingo betalen met telefoon
- Zeer gemakkelijk te spelen

jogobingo logo jogobingo

Bingo spelen op internet

Speel vandaag nog bingo op internet, kies uit het beste aanbod nederlandse online bingo sites.

Bingocams

Live bingo spelen met je webcam, ontmoet andere bingo spelers op de chat.

Bingo is nog nooi zo leuk geweest! Deel je win momenten met de hele bingokamer, zodra je bingo hebt gehaald verschijnt jou webcam in beeld en kun je even flink uit je dak gaan! Bingocams is één van de meest gezellige bingo sites van Nederland. Maak nieuwe vrienden op de chat en voeg mensen toe aan je "buddy list" zodat je altijd kan zien in welke kamer ze bingo spelen.

bingo spelen

BingocamsBingocams website Rating: 8/8

Bingocams geeft aan nieuwe spelers 5 Euro gratis bingo tegoed kado. Dagelijks zijn er leuke stortingsbonussen te krijgen die oplopen tot 100 Euro.

spelen
Bingo kamer bingocams Bingokamer Rating: 8/8

In de bingokamer staat rechts de bingo host in beeld die gezellig meepraat en het spel leidt. Hier kun je elke ronde je bingokaarten aanschaffen.

spelen