Gokwijzer

Arcane Reel Chaos gokkast

Gokkast Arcane Reel Chaos van NetEnt is een videoslot met 5 rollen en 3 rijen. Het aantal winlijnen op deze gokkast is wat minder dan normaal, namelijk 20, maar daar staan wel heel wat extra multipliers en Wilds tegenover die tijdens het spelen kunnen verschijnen. Je kunt inzetten plaatsen van 20 cent tot aan 200 euro per spin en het spel draait om vier helden die hun stad willen beschermen tegen een superslechterik Deep Pockets. De superhelden zijn mutanten en hebben de volgende namen: Psyop, Flare, Zero.x en Chronos. Visueel ziet het spel er prachtig uit. De setting is de rune van een oude kathedraal wat enigszins angstaanjagend aan doet.

Extra features bij gokkast Arcane Reel Chaos

Je kunt te maken krijgen met verschillende extra features tijdens het spelen. De helden verschaffen je van Overlay Wilds, Stacked Wilds, Multipliers en Respins.

  • Psyop zorgt voor Stacked Wilds: je kunt 2 of 3 volledig gevulde rollen met Wilds verkrijgen.
  • Zero.x levert je de Overlay Wilds: 3 tot 5 stuks willekeurig geplaatst op de rollen.
  • Flare zet de Multiplier in zodat je winsten x3, x4 of x5 worden vermenigvuldigd.
  • Chrone is verantwoordelijk voor de Respin: volgt alleen na een spin zonder winst en alle rollen blijven respinnen totdat er een winnende combinatie is. Bij elke respin loopt de multiplier meter omhoog met x1 tot een maximum van x10. Tien keer achter elkaar niks winnen is dan ineens helemaal niet erg meer!

Free spins bonus bij gokkast Arcane Reel Chaos

Met drie scattersymbolen op de rollen 1, 3 en 5 kun je de Free Spins bonus activeren. Hierbij vecht je tegen de slechterik in 4 levels:

  • Level 1 heeft de schurk 2 health points en een x1 multiplier
  • Level 2 heeft de schurk 4 health points en een x2 multiplier
  • Level 3 heeft de schurk 5 health points en een x3 multiplier
  • Level 4 heeft de schurk 6 health points en een x4 multiplier

Kom je helemaal door het laatste level heen, dan krijg je ook nog een extra prijs onder de naam Victory Bonus.

Wat vind Gokwijzer van deze gokkast?

Gokkast Arcane Reel Chaos is een mooi spel over superhelden en slechteriken waarbij het basisspel eigenlijk het meest interessant lijkt om te spelen (bij andere games is dat vaak de free spins ronde). Het design en het verhaal van deze gokkast zijn wel erg goed, maar de vraag is of je daar als liefhebber van gokkasten nu echt op zit te wachten. Wat wel leuk is, is dat de extra features best vaak verschijnen en dat maakt veel goed.

Arcane Reel Chaos gokkast