Gokwijzer

Berryburst

Gokkast BerryBURST van NetEnt is een videoslot met 5 rollen en 3 rijen. Er zijn hier geen echte winlijnen, maar het gaat erom om clusters van symbolen bijeen te krijgen. Het is dus niet noodzakelijk dat de symbolen van links naar rechts op een lijn zitten, zolang ze maar tegen elkaar aan zitten. Het moeten dan minimaal vijf geclusterde symbolen zijn. Er zijn verder Wild substitutions, expanding Wilds en respins bij gokkast BerryBURST aanwezig, een kast die verder qua symbolen vooral bestaat uit smakelijke en kleurrijke fruitsoorten.

Krijg je een volledig scherm met raspberry-symbolen (de frambozen dus) of Wild-symbolen, dan ontvang je maar liefst 250 keer je inzet. Dit kan nog verdubbeld worden tot 500x als je een respin toebedeeld krijgt. De minimum inzet bedraagt 10 cent, de maximum inzet is twee honderd euro. Gokkast BerryBURST is beschikbaar op desktop, mobiel en tablet van alle verschillende platformen.

Er is eigenlijk maar een minder leuk punt te noemen aan gokkast BerryBURST en dat is dat er geen bonusgames zijn. Je blijft dus puur kijken naar de draaiende rollen in de hoop dat er Expanding Wilds verschijnen want dat geeft de hoogste kans op een mooie winst. Overigens is het uitbetalingspercentage hier 96,56%. Verder ziet deze gokkast er mooi uit qua graphics

Berryburst gokkast