Gokwijzer

Cash Noire

Cash Noir gokkast van NetEnt beschikt over een spannend detectivethema. Voordat je dit spel startte, is er namelijk een misdaad gepleegd: er is iemand vermoord! Zijn er sporen nagelaten en heeft de aanwezige mooie dame misschien iets met de gebeurtenis te maken? Je gaat het vanzelf merken als je op Cash Noir gokkast een gokje gaat wagen. Inzetten doe je van minimaal 20 cent en maximaal 200 euro per spin en de RTP is 96,06%. Redelijk laag vinden we dat als je het vergelijkt met andere gokkasten van NetEt en andere aanbieders. De maximale winst bedraag 1033 keer je geplaatste inzet.

Thema van Cash Noire: detectivemysterie

Je wordt in de wereld van misdaadfictie geworpen vanaf het moment dat Cash Noire gokkast wordt geladen. De rollen staan in een donkere kamer, met een mysterieuze vrouw die naast de rollen rookt... en het lijkt alsof ze op iemand wacht... Wie is jouw favoriete detective? Sherlock Holmes? Sam Spade? Er gaat niets boven een rondleiding door de door misdaad geteisterde onderwereld met een gruizige, wijze krakende detective als je gids... zeker als er een prachtige femme fatale bij betrokken is. Cash Noir gokkast van NetEnt heeft het allemaal! Er is een speciaal soort gek voor nodig om in de schaduw te stappen. Heb je datgene wat nodig is?

Bonusgames en andere extra’s

Het Mystery Symbol is een van de meest intrigerende kenmerken van Cash Noir gokkast. Als je een niet-winnende draai maakt (maak je geen zorgen, het overkomt de beste van ons!), is dit symbool je beste vriend. Als het landt buiten de misdaadzone, verandert het in een regelmatig willekeurig symbool, waardoor je een tweede kans krijgt om te winnen. Als dit symbool binnen de misdaadzone terechtkomt, onthult het een willekeurig symbool en kloont het zichzelf door alle plekken in het patroon. Het lijkt erop dat misdaad uiteindelijk toch loont!

Rechercheur Flint heeft de Crime Zone in de gaten! De focus van Cash Noir gokkast ligt rond de misdaadzone die rood gemarkeerd is en bij elke nieuwe draai verschuift. Aan de linkerkant van je scherm staan aanwijzingen. Elk winnend symbool in de misdaadzone geeft een aanwijzing. Wanneer een aantal aanwijzingen wordt geactiveerd, breidt de misdaadzone uit.

Ontgrendel alle aanwijzingen om de puzzel in elkaar te passen en onthul gratis spins! Hier begint de jacht! Volg de slechterik door de stad en ontgrendel nieuwe gratis spins en multipliers. Als je een winnend symbool binnen de misdaadzone plaatst, kom je dichter bij je mysterieuze doelwit. In Free Spins beslaat het Crime Zone-patroon altijd 5 plekken. Tijdens gratis spins zie je een kaart aan de linkerkant van je scherm. Een auto toont je positie op de kaart ... je jaagt op de slechterik! Als je helemaal door de kronkelende stadsstraten kunt komen, ontgrendel je een vermenigvuldiger van 10 die een grote uitbetaling kan opleveren! Case closed!

Als je op de Extra Free Spins-marker op de kaart landt, worden er 2 Extra Free Spins toegekend. In gratis spins wordt een multiplier geactiveerd. Elke 7 locaties op de kaart neemt de vermenigvuldiger met 1 toe! Bovenaan je scherm staat een meter die de posities weergeeft waarin de Multiplier vordert en de Extra Free Spins worden toegekend. De arm van de wet is lang ... en rechercheur Flint doet er alles aan om het mysterie op te lossen van wie er achter de moord zat.

Cash Noire gokkast gratis oefenen

Wil je ook aan de slag op deze Cash Noire gokkast? Probeer dan eerst de gratis versie van Cash Noire zodat je het spel van helemaal begrijpt en geen onnodige fouten tijdens het spelen en inzetten maakt. Als je dan eenmaal het complete spel onder de knie hebt, kun je voor echt geld gaan spelen op deze gokkast.

Gokwijzer over Cash Noire van NetEnt

Qua verhaallijn en graphics zit NetEnt met deze Cash Noire gokkast helemaal goed. Je vergeet bijna dat je op een gokkast aan het speen bent en het lijkt alsof je je midden in een animatie bevindt. Maar ook de features van het spel zelf en de gameplay mogen er wezen. Wat ons betreft heeft NetEnt weer een prachtig nieuwe gokkast aan het assortiment weten toe te voegen.

Cash Noire gokkast