Gokwijzer

Dead or Alive II gokkast

Gokkast Dead or Alive 2 van NetEnt is een videoslot met 5 rollen en 3 rijen. Het aantal winlijnen op deze gokkast bedraagt 9 en het uitbetalingspercentage is gesteld op 96.8%. Zoals de naam al doet vermoeden is het een opvolger van gokkast Dead or Alive. Je hebt hier te maken met een westernthema met een tekenfilm of stripboekuitstraling. Minimale inzet per spin bedraagt 9 cent en de maximale inzet is 18 euro per spin. Naast de standaard symbolen (10 t/m Aas) zijn er ook nog symbolen die hogere winsten uitkeren: whiskeyflessen, laarzen, cowboyhoeden, revolvers en sherrifpenningen.

Dead or Alive 2: hoge volatiliteit

In de basis is er niet heel veel veranderd aan het originele spel. Maar wat wel opvalt is dat het een gokkast is met een hoge volatiliteit. Dat betekent dat je hier minder vaak kleinere prijzen wint. En als je dan wel iets wint, is de kans groot dat het ook meteen flink raak is en je een groot bedrag te pakken hebt.

Upgrade en grafische aanpassingen

Zoals gezegd: de basis van gokkast Dead or Alive 2 zal erg veel lijken op zijn voorganger. Er is vooral aandacht besteed aan het upgraden van de kast. Zo zijn de graphics vele malen beter zodat het spel visueel veel aantrekkelijker is. Maar misschien maakt je dat helemaal niet zo veel uit en wil je vooral weten wat de speciale features bij dit spel zijn?

Extra's bij gokkast Dead or Alive 2

Er is een free spins feature bij Dead or Alive 2 aanwezig. Die activeer je als je op de rollen drie of meer scattersymbolen hebt. Je krijgt dan een keuzemenu met 3 opties hebt om uit te kiezen:

  • De Train Heist waarbij je een multiplier hebt die steeds hoger oploopt. Heb je de 16X te pakken dan krijg je ook nog eens 5 gratis spins erbij.
  • De Old Saloon waarbij de Wilds sticky zijn en dus blijven staan en alle winsten met 2 worden vermenigvuldigd. Heb je op elke rol een Wild, dan krijg je ook nog 5 free spins.
  • De High Noon Saloon lijkt veel op de Old Saloon alleen is het hier zo dat de Wildsymbolen zelf een multiplier aangeven.

Dead or Alive 2 gokkast