Gokwijzer

Gods of Gold Infinireels

Gods of Gold is een leuk uitziend slot in een grot van Aladdin vol goud en juwelen. Het Midden-Oosterse thema wordt geaccentueerd door een soundtrack in de stijl van Arabian Nights en het raster zit vol met even exotische karakters. Uitbetalingen vinden plaats wanneer drie of meer overeenkomende symbolen opeenvolgend op een rij landen. Het wild-symbool helpt in dit opzicht als vervanging van een van de uitbetalingssymbolen. Houd er rekening mee dat deze alleen in het spel kan komen als er vier of meer rollen in gebruik zijn - nooit als er slechts 3 rollen zijn. Het spel heeft geen vaste winlijnen, maar begint met 27 winstmanieren in het 3 × 3-formaat en wordt vermenigvuldigd met 3 met elke nieuwe rol die wordt toegevoegd (de Infinireels). Het uitbetalingspercentage aan de spelers bedraagt 96,12% en de volatiliteit is gemiddeld tot hoog.

Thema: de juwelengrot van Aladdin?

Gods of Gold Infinireels gokkast heeft een wat Arabisch karakter en speelt zich af in de grot van Aladdin (althans daar lijkt het op) die vol ligt met goud en juwelen. In het spel speel je met inzetten van 20c tot €200 per spin. Dat kan je handmatig doen of door tot 1.000 automatische spins in te stellen. Er wordt gespeeld op een standaard 3 × 3-raster en de robuuste symbolen zijn vrij ongebruikelijk, los van de vier edelsteen-symbolen die lager uitbetalen. De hoger uitbetalende symbolen zijn een nogal sinister ogende bonte groep van personages. Je moet dan denken aan een uil, een stier, een koningin en een koning. Om onverklaarbare redenen zien ze er allemaal erg woedend uit, maar daarmee is het winnen van hun munten wel des te leuker.

Diverse bonus features en extra’s

Laten we beginnen met de uitleg van het nieuwe Infinireels-mechanisme dat in het spel komt als er een winnende combinatie op het scherm valt. Wanneer dat het geval is, wordt er een nieuwe rol aan het raster toegevoegd. Als de nieuwe rol een wild of een ander overeenkomend symbool bevat, wordt een andere rol toegevoegd. Dit gaat oneindig door zoals de naam al doet vermoeden, totdat er geen nieuw winnend symbool landt en de rollen worden gereset naar een formaat van 3 × 3.

Het is misschien moeilijk om alle winnende symbolen bij te houden terwijl ze zich opstapelen en door de nieuwe rollen worden voortgeduwd. Om toch goed te kunnen zien wat er aan de hand is, geeft een Minimap een overzicht van wat er gebeurt. Het werkt met de symboolteller die de duur van een overwinning weergeeft en hoeveel winstmanieren er op dat moment actief zijn. Nadat de rollen zijn gestopt met draaien en er geen winsten meer opduiken, kan een Respin willekeurig worden toegekend. Wanneer dit gebeurt, bedekt een groen genie-personage de laatste rol. Het resultaat is altijd een gegarandeerde overwinning. Een ander secundair kenmerk tijdens een overwinning is de Multi Slam, die willekeurig 2-3 extra rollen toevoegt voor nog een gegarandeerde overwinning.

Tot slot is de laatste feature in het spel de Win Spins Free Spins. Het parel / gouden zonnesymbool is de scatter en wanneer er 3 tegelijkertijd landen, krijg je 10 Win Spins. Als er nog meer scatters in beeld zijn, geven ze elk 5 extra Win Spins. De regels van het bonusspel zijn hetzelfde als in de basisgame met wel 1 belangrijk verschil: elke Win Spin garandeert een winnende uitbetaling en ze kunnen ook opnieuw worden geactiveerd.

Gods of Gold Infinireels gokkast gratis oefenen

Wil je ook op deze Gods of Gold Infinireels gokkast gaan spelen die oneindige winstmogelijkheden biedt? Probeer dan eerst de gratis variant van dit spel uit om het spelmechanisme een beetje onder de knie te krijgen. Pas als je het complete spel begrijpt, is het een goed moment om eigen geld in te gaan zetten en dus voor echt geld te gaan spelen op deze Gods of Gold Infinireels gokkast.

Gokwijzer over Gods of Gold Infinireels van NetEnt

Gods of Gold Infinireels gokkast is een behoorlijk spel, maar laten we eerlijk zijn: de imitatiefactor is wel heel erg sterk bij dit spel. NetEnt heeft het misschien zelf nog wat opgefleurd door de Minimap en de Symbol Counter toe te voegen, maar het is in feite gewoon de Infinity Reels-functie van ReelPlay. Maar los daarvan is Gods of Gold Infinireels als een stand-alone slot best leuk om te spelen. De grafische standaard is hoog, zoals je van NetEnt mag verwachten, de features in het spel zijn leuk en het rekenmodel solide. En er is genoeg winstpotentieel dankzij de Infinite Reels en gegarandeerde winsten.

Gods of Gold Infinireels gokkast