Gokwijzer

Golden Grimoire gokkast

Gokkast Golden Grimoire van NetEnt is een videoslot met 5 rollen, 4 rijen en 40 gefixeerde winlijnen. De kast beschikt over een lage tot gemiddelde variantie en het uitbetalingspercentage is gesteld op 96,44%. Als je deze gokkast net begint te spelen, kan alles een beetje verwarrend overkomen. Maar eigenlijk is het heel simpel en ligt de nadruk vooral op de symbolentransformatie die mogelijk is tijdens de spins. Dat kan zowel in het basisspel als tijdens de bonusrondes voorkomen.

Thema gokkast Golden Grimoire

Het is lastig uit te leggen wat het thema nu precies is van deze kast. Waarschijnlijk is magie het juiste woord hiervoor. Met toverboeken, schedels en edelstenen als symbolen onder andere. En heel eerlijk gezegd: maakt het jou ook maar iets uit wat het thema precies inhoudt?

Extra's bij gokkast Golden Grimoire

Bij gokkast Golden Grimoire vind je behalve het basisspel ook nog Mystery Symbols, stacked symbolen, scatters, free spins en heel veel Wild-symbolen. Deels heeft dat te maken met de lage tot gemiddelde variantie, ofwel: veel kans op wat lagere prijzen. De maximale winst per spin bedraagt dan ook 'maar' 200 keer je inzet. Alle symbolen komen dus stacked voor op de rollen, dus de kans is groot dat je meerdere winnende combinaties behaalt met één spin. Maar de Mystery Symbols zijn waarschijnlijk het meest interessant hier.

Golden Grimoire: een aanrader?

Op zich is gokkast Golden Grimoire dus leuk om te spelen en zul je er ongetwijfeld regelmatig winnende combinaties op te zien krijgen. Alleen zijn de uitbetalingen wel wat lager, dus deze kast lijkt meer geschikt voor spelers die graag inzetten met kleinere bedragen en vooral lang willen kunnen spelen.

Golden Grimoire gokkast