Gokwijzer

Joker Pro

Gokkast Joker Pro is zoals de naam al doet vermoeden een op de 'joker' gebaseerd videoslot. Er zijn in totaal 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen beschikbaar. Die winlijnen lijken op het eerste gezicht misschien wat mager, maar de extra opties bij gokkast Joker Pro maken die tekortkoming meer dan goed.

De symbolen bij gokkast Joker Pro bestaan uit allerlei gelukssymbolen zoals hoefijzers en klavertjes vier. Deze gokkast oogt tijdens het spelen heerlijk rustig: er is geen overdaad aan extra grafische features aanwezig. En dat is ook helemaal niet nodig, want uiteindelijk wil je gewoon zo veel mogelijk kunnen spelen op jacht naar leuke winsten. Met name de Joker Re-Spins feature is geweldig, die eveneens Hot Spot Wins bevat. De Hot Spot Win kun je behalen als er 3 jokers landen op de middelste rij van de middelste 3 rollen als je je bevindt in het Joker Re-Spins gedeelte. Het kan je 1000x je inzet opleveren! Bovendien komt de re-spin optie best vaak voor, zodat het interessant blijft om te spelen.

Je ziet het: gokkast Joker Pro heeft alles in zich om je van flinke winsten te voorzien. Daarnaast is het ook gewoon een erg leuk spel om te spelen.

Joker Pro gokkast