Gokwijzer

Koi Princess

Videoslot Koi Princess is ontwikkeld door NetEnt en beschikt over 3 rijen, 5 rollen en 20 winlijnen. Maar er is nog veel meer spannends te ontdekken aan dit videoslot want het puilt uit van de spectaculaire features en functies. Zo kan er op elk willekeurig moment en tijdens elke draai een extra functie worden geactiveerd, beter bekend onder de naam Random functie. Hiermee wordt automatisch 1 van de 4 bonusfuncties in werking gesteld waarmee je uiteraard meer kans op winst maakt.

De bonusfuncties worden ook geactiveerd als je 3 of meer bonussymbolen tegelijkertijd op de rollen krijgt. Je kunt dan kiezen uit: Sure Win Free Spins, Wild Reels Free Spins, Coin Win en het spectaculaire Bonus Wheel. Het wordt geactiveerd tijdens de Pick 5 functie, waarbij de prinses (de Koi Princess uiteraard) uit 3 verschillende koi vissen er eentje kiest. Deze neemt dan op de rollen 5 symbolen in en het bonuswiel bepaalt welk symbool er op de plekken verschijnt.

Wat verder opvalt aan videoslot Koi Princess is de Japanse stijl. Het doet denken aan de Japanse anime-series en Manga-strips. Grote ogen en een kleine neus en mond zijn onderdeel van deze stijl en je ziet het dan ook goed terug in dit spel. Uiteraard is de muziek op de achtergrond ook traditioneel Japans, wat natuurlijk een perfecte aanvulling is op het oriŽntale thema. Videoslot Koi Princess van NetEnt zal je dan ook zeker niet teleurstellen.

Koi Princess gokkast