Gokwijzer

Mega Fortune Dreams

Videoslot Mega Fortune Dreams is de opvolger van het welbekende Mega Fortune Jackpot spel van Netent. Evenals zijn voorganger is ook Mega Fortune Dreams ontwikkeld door NetEnt. Het videoslot staat in het teken van (de naam zeg het al) mega fortuinen en je ziet dan ook symbolen van gouden horloges, flessen champagne, diamanten ringen en vakantie-eilanden vol palmen. Als je Mega Fortune Dreams speelt, dan zijn er 20 winlijnen waarop je prijzen kan winnen als dezelfde symbolen achter elkaar op die winlijn verschijnen.

Grote jackpot prijzen bij Mega Fortune Dreams
Er zijn maar liefst 3 jackpots aanwezig bij Mega Fortune Dreams, maar ook zonder die jackpots maak je al kans op flinke geldprijzen. Er zijn een aantal interessante features, zoals Wild Substitutions, re-spins en oplopende multipliers. Daarnaast kun je (wat kleinere) prijzen winnen bij het bijbehorende rad van fortuin.

Als je Mega Fortune Dreams gaat spelen, vallen direct de gelikte graphics en het mooie uiterlijk van dit videoslot op. Daarnaast zal het spel ook via NetEnt TouchTM beschikbaar worden gesteld, zodat je het ook mobiel kan spelen.

Mega Fortune Dreams gokkast