Gokwijzer

Narcos gokkast

Gokkast Narcos van NetEnt is een videoslot met 5 rollen en 3 rijen. Het aantal winlijnen op deze gokkast bedraagt 243 en dat komt omdat er gebruik wordt gemaakt van het Win-all-ways mechanisme. Het uitbetalingspercentage is gesteld op 96.23% en je kunt inzetten plaatsen van minimaal 20 cent tot aan maximaal 400 euro per spin. Zoals de naam al doet vermoeden is het een gokkast die in het teken staat van de populaire Netflix-serie Narcos. Die serie draait om de jacht op de bekende drugsdealer Pablo Escobar in het begin van de jaren zeventig. De hoger uitbetalende symbolen bij gokkast Narcos zijn afbeeldingen van de hoofdrolspelers uit de serie. Het leuke aan deze gokkast is dat er ook een aantal extra features zijn.

Extra features van gokkast Narcos

De bonusspellen van gokkast Narcos maken het spelen extra leuk. Zo zijn er een Walking Wild feature, een Drive-By feature, een Locked Up feature en een gratis spins feature. De free spins worden geactiveerd als je drie scatter-symbolen draait op de rollen. Je krijgt dan 10 gratis spins en bij elke spin worden er 1 of meer hogere symbolen veranderd in Wild-symbolen. De andere features leggen we hieronder wat uitgebreider uit.

Walking Wild feature

Heb je een winnende combinatie met daarin een Wild-symbool? Dan wordt de Walking Wild feature geactiveerd. Er volgt een respin waarbij de Wild zich een plekje naar links verplaatst. Dit gaat door tot er geen winnende combinatie meer te maken is.

Drive By feature

De Drive By feature kan willekeurig op elk moment verschijnen. Er komt dan vanachter de rollen een auto aangereden van waaruit wordt geschoten op de rollen. Hogere symbolen kunnen dan in Wilds veranderen.

Locked Up feature

Als je drie Locked Up symbolen hebt (symbool met Pablo Escobar daarop) wordt de Locked Up feature geactiveerd. Je komt dan in een nieuw grid terecht waar alleen Locked Up symbolen en Golden Locked Up symbolen verschijnen. Je krijgt een geldprijs van 1 tot 10 keer je inzet en bij een Golden Locked Up symbool kan dat zelfs 11 tot 26 keer je inzet zijn. Maakt dat symbool deel uit van een winnend cluster, dan gebeurt een van de volgende zaken:

  • De Vermenigvuldiger vermenigvuldigt de waarden tot maximaal 3 keer.
  • Bij een Upgrade worden de symboolwaardes met 1 keer je inzet verhoogd en dat kan tot maximaal 15 keer.
  • Bij Startwaarde hoger wordt de startwaarde van het Golden Locked Up symbool verhoogd.

Kortom, gokkast Narcos is een mooie thema-gokkast waarbij de lol van het spel hem vooral zit in de bonus features die veel geld op kunnen leveren.

Narcos gokkast