Gokwijzer

Nrvna: The Nxt Xperience

Gokkast Nrvna van NetEnt is een videoslot dat tijd en ruimte overstijgt en jou als speler een hemelse ervaring biedt. Er zijn 5 rollen met daarop 30 winlijnen en voor eventuele Wild wins geldt een multiplier van x3. Daarnaast is er ook nog het mysterieuze Nrvna wheel waar een maximale multiplier van x10 te vinden is en maximaal 2 extra spins (per beurt). Het Nrvna wheel wordt geactiveerd als je door middel van minimaal drie scattersymbolen (oranje diamanten) in een free spins ronde terechtkomt.

Wat als eerste opvalt aan gokkast Nrvna is de rustige uitstraling, zowel van de grootte van de symbolen (die redelijk klein zijn ten opzichte van andere gokkasten) als van de gebruikte kleuren. En ook de muziek op de achtergrond is heel subtiel aanwezig. Een welkome aanvulling op de vaak schreeuwerig ogende vergelijkbare videoslots. Nu heb je dus net zo veel speelplezier, alleen allemaal in een wat relaxtere omgeving.

Er zijn twee verschillende soorten Wild-symbolen. Als eerste is daar de paarsgekleurde die tegelijkertijd een multiplier van x3 in zich heeft. Maak je een winst door middel van een Wild, dan wordt die ook nog eens met een factor 3 vermenigvuldigd. Het oranje Wild-symbool wordt gebruikt als scatter: bij drie of meer van deze symbolen wordt de ronde met gratis spins geactiveerd. Waarbij na elke spin het Nrvna wheel zal draaien zodat je ook nog kans hebt op extra spins en multipliers tot x10.

Al met al is gokkast Nrvna een echte aanrader om te spelen: niet alleen qua winstmogelijkheden, maar ook om de zorgvuldig gekozen vormgeving, animaties en bijbehorende muziek.

Nrvna gokkast