Gokwijzer

Planet of the Apes

Gokkast Planet of the Apes van NetEnt is een bijzonder videoslot wat je kunt spelen bij veel online goksites. Het staat uiteraard geheel in het teken van de film The Planet of the Apes, en wel Rise of the Planet of the Apes en Dawn of the Planet of the Apes. Die twee films komen ook tot uiting in het spel want er zijn namelijk twee kasten naast elkaar in beeld met elk 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen. Verder zijn de graphics van het spel erg goed, met beelden uit de films tijdens speciale momenten.

Gokkast Planet of the Apes heeft niet alleen een dubbele gokkastfunctie, er zijn ook nog eens heel veel speciale features en bonusgames. Er zijn Free Spins, Bonus symbolen, Scatter symbolen, Wild Substitutions, een Stacked Wild functie, een Dual feature en Rise and Dawn Bonus features.

Gokkast Planet of the Apes is ontwikkeld door NetEnt, in samenwerking met 20th Century Fox. Daardoor ziet het gehele spel er adembenemend uit en word je ook nog eens getrakteerd op prachtige filmbeelden en bijpassende muziek. Echt uniek ten opzichte van andere gokkasten binnen dit genre en een aanrader om eens kennis mee te maken. Bovendien zorgen de bonus features ervoor dat je niets te klagen zult hebben over de te behalen winsten.

Planet of the Apes gokkast