Gokwijzer

Secrets of Christmas

Gokkast Secrets of Christmas van NetEnt is een videoslot rondom Kerst en je wordt dan ook direct getrakteerd op vrolijke kleuren, zakken vol speelgoed en echte kerstsferen. Er zijn in totaal 5 rollen en 3 rijen die zorgen voor 25 winlijnen. Activeer tijdens het spelen de Free Spins en ontdek een speciaal kerstcadeau: de Free Spins Bonus Features. De Kerstman doet dienst als het Wild-symbool en vervangt elk ander symbool op de rollen (met uitzondering van de Scatter), dus ontdek snel wat hij voor presentjes voor je in petto heeft.

Drie Scatter-symbolen (die eruit zien als een grote bak met speelgoed) activeren de Free Spins-modus zodat je in de bonusronde terechtkomt. Zoek bij de open haard je favoriete kerstcadeautje uit. Elk van die cadeaus vertegenwoordigt speciale bonussen. Je kunt op die manier aanvullende Free Spins, Multipliers, Wild Symbols en Wild Reels verkrijgen. Je zult begrijpen dat op deze plekken ook de grootste winsten te behalen zijn. Als je het cadeau gekozen hebt, zie je wat je hebt gewonnen én wat de mogelijke andere prijzen waren geweest. De achterliggende prijzen bij de cadeautjes veranderen natuurlijk elke keer, dus het heeft geen zin om te onthouden wat de prijzen per item waren.

Op zoek naar een leuk en kleurrijk videoslot met veel features en de mogelijkheid om te profiteren van spannende bonusrondes? Speel dan Netent's gokkast Secrets of Christmas van NetEnt en win mooie prijzen.

Secrets of Christmas gokkast