Gokwijzer

Steam Tower

Steam Tower is een gokkast van NetEnt en biedt jou als speler een overweldigende reis. De complete speluitstraling is zeer uniek door de combinatie van het 19e eeuwse Victoriaanse tijdperk met uitvindingen en ontdekkingen afkomstig uit de industriŽle revolutie. Je spannende avontuur begint als je de Steam Tower moet beklimmen om de prinses te kunnen redden van de draak.

Steam Tower is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 15 winlijnen, voorzien van Stacked Wilds en free spins met een multiplier die steeds groter wordt. Alle rollen bevatten gewone jokers: groene zeshoeken met een haak erin. De Stacked Wild zit ook op elke rol en is een extra grote joker die de hele rol bedekt. Heb je deze te pakken dan ga je direct naar de belangrijkste feature van dit spel: het beklimmen van de Steam Tower.

Het beklimmen van de toren doe je met behulp van free spins, waarbij de multiplier het klimmen naar de bovenste verdieping nog eens extra kan versnellen. Onder in beeld (direct onder de symbolen op de gokkast) zie je op welke verdieping je je bevindt en hoe hoog je multiplier is. Natuurlijk win je meer dan alleen de prinses: je ontvangt een flinke bonus voor het bereiken van de bovenste verdieping van maar liefst 1000 munten.

Steam Tower gokkast