Gokwijzer

Strolling Staxx

Gokkast Strolling Staxx van NetEnt is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen. De symbolen zijn (behalve de standaard kaartsymbolen) fruitachtig en ook nog eens kubusvormig. Waarom het kubussen zijn is niet geheel duidelijk overigens, de subnaam van de gokkast is in elk geval wel Cubic Fruits. De minimale inzet per spin bedraagt 10 cent en de maximale inzet loopt op tot maar liefst 200 euro. Je kunt gokkast Strolling Staxx op elk device van je voorkeur spelen. De variantie van deze kast wordt ingeschaald op gemiddeld.

Zo werkt gokkast Strolling Staxx

De belangrijkste feature van deze gokkast zijn de Strolling Staxx re-spins. Dat houdt in dat stapels van verbonden symbolen 1 plaats naar links opschuiven in de re-spin. Dat moet dan wel minimaal een volledige stapel van 3 zijn op een reel. Aangezien het spel ook Colossal Symbols bevat (waarbij in plaats van 1 vakje plotseling 9 vakjes hetzelfde symbool krijgen), is dat een erg interessante feature met het oog op de opschuivende re-spins. Voor 1,5 keer je inzet profiteer je bovendien van een Bonus Bet & Extra Chance feature om 3x3 Colossal symbolen te verkrijgen. De W is de Wild en kan gestapeld en als Colossal symbool verschijnen.

Strolling Staxx: geen extra bonusgames

Op zich zijn de gestapelde symbolen en de Colossal Wilds best leuk, zeker in combinatie met de Strolling Staxx re-spins. Maar voor echte bonusgames hoef je gokkast Strolling Staxx niet te spelen want die zijn er namelijk niet. Op zich geen ramp, maar als dat normaal de reden voor je is van het spelen op videoslots, dan moet je hier dus niet zijn.

Al met al een prima kast zonder al te veel opsmuk die het vooral moet hebben van de re-spins feature.

Strolling Staxx gokkast