Gokwijzer

Swipe and Roll

Gokkast Swipe and Roll van NetEnt is een videoslot met 5 rollen, 3 rijen en 20 winlijnen die je bij veel goksites kunt spelen. Ga terug in de tijd met deze gokkast die voorzien is van de standaard symbolen Q, K en A en daarnaast nog de bekende symbolen uit de oude vertrouwde fruitautomaten: pruimen, sinaasappels, watermeloenen en diamanten. Inzetten kan vanaf 20 cent tot maximaal honderd euro per spin.

Van de graphics (een eenvoudige gokkast die in een jaren vijftig diner staat) en de muziek (een rock and roll deuntje op de achtergrond) moet gokkast Swipe and Roll het niet hebben. Maar dat geeft ook niet, zeker niet als je wel houdt van wat retro invloeden tijdens het online gokken. Bovendien maken de aanwezige extra features het spelen op dit videoslot interessant genoeg.

Er zijn twee Wild-symbolen (een reguliere Wild en een x3 Wild) die als jokers dienen en dus in elk willekeurig symbool kunnen veranderen als dat een winnende combinatie zou opleveren. Heb je drie Wilds in één spin, dan krijg je ook nog een re-spin. Heb je drie x3 Wild-symbolen, dan betekent dat dat je winsten met x27 worden vermenigvuldigd. Tel uit je winst! Ook is er nog een Coin Wheel Feature die geheel random kan verschijnen. Op de middelste rol komt dan een draaiend rad waarmee je een geldprijs, een scatter of een pijl-symbool kan winnen.

De scatter is in de vorm van een bel-symbool en als je die drie hebt in het reguliere spel, kom je in de bonusronde terecht. Ook als je een scatter-symbool krijgt tijdens de Coin Wheel feature kom je hierin terecht. Je krijgt vervolgens drie swipes (op drie rollen) waarmee je extra munten kan verdienen. Ook kan je een extra swipe naar boven of beneden krijgen zodat er meer geldbedragen gewonnen kunnen worden.

Kortom, gokkast Swipe and Roll is een retro videoslot waarmee je mooie winsten kan maken dankzij de extra features.

Swipe and Roll gokkast