Gokwijzer

The Legend of Shangri-La

Gokkast The Legend of Shangri-La: Cluster Pays is een videoslot met 6 rollen, 5 rijen waar zoals de naam van het spel al doet vermoeden ook een Cluster Pays mechanisme aanwezig is. Dat houdt in dat je dus niet een spel hebt met winlijnen die op de gokkast van links naar rechts lopen, maar dat het gaat om een aaneenschakeling van symbolen. Dat kan dus ook gewoon midden op de rollen zijn. Het thema van gokkast The Legend of Shangri-La is het aardse paradijs Shangri-La: daar worden de eeuwige en harmonieuze wereld samengevoegd om een compleet relaxte mindset te creŽren, vrij en zonder problemen. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar het gaat je uiteindelijk natuurlijk vooral om wat je met dit videoslot kunt winnen.

Naast het feit dat gokkast Shangri-La een Cluster Pays feature heeft, zijn er nog meer interessante bonus features bij dit spel aanwezig. Wat te denken van de sticky re-spins waarbij je steeds maar weer re-spins krijgt als er symbolen vallen die blijven plakken aan de reeds gedraaide symbolen. Ook zijn er Random Substitutions (symbolen in de vorm van vraagtekens) die veranderen in het hoogste aangrenzende symbool, zodat je zoveel mogelijk punten krijgt. Daarnaast is er ook de Nudge Reel waarbij als de rollen uitgedraaid zijn en je bijna een combinatie hebt, een rol nog net even een tikje meekrijgt zodat je wel een goede combinatie hebt. De Free Spins worden verder geactiveerd met het verkrijgen van minimaal drie free spins symbolen.

Gokkast The Legend of Shangri-La is dus een rustgevend videoslot, bedoeld om je geest tot rust te brengen. Toch kunnen we ons voorstellen dat dat niet altijd lukt als je ziet wat je allemaal aan winsten kunt behalen. Maar of dat nu zo erg is?

The Legend of Shangri-La Cluster Pays gokkast